0

Kjøpe bruktbil fra tyskland via norsk forhandler

spurt 2021-10-04 13:55:01 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny :) det å kjøpe bruktbil fra tyskland via norsk forhandler, har da norsk forhandler mulighet til og få bilen " NAF testet " der nede før norsk forhandlers nedsendte mann tar bestilling på bilen, bare lurte på det og kunne sjekke at bilen er skadefri, og at km stand ikke er fusket med, har tyskland en kontrollystem på dette som en bilforhandler kan bruke når de er der og sonderer et kjøretøy, kan du gi et svar på det

Mvh hilsen en håpefull bruktbil kjøper :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-04 17:01:10 +0100

Først og fremst forhandler i Norge har ikke noen nedsendt mann da de bruker en forhandler i Tyskland som de stoler på og så tar de saken derifra. Alle kan gå inn på Tuv i Tyskland sine inspeksjoner på linje med at vi kan gå inn på vegvesenets side og se om km henger på greip. Joda de har samme systemet i Tyskland med å undersøke og å lage en rapport på kjøretøyet du ønsker å kjøpe men som alltid det koster penger og ikke så ulikt det Naf tar for sine tester. Jeg vet ikkke helt hva slags bil du ønsker men er det en million klasse bil i Ferrari nivå så kan det nok være at forhandleren din sender ned en av deres ansatte for å undersøke alle forhold med bilen og kanskje transportere den til Norge, men tror jo at da er forhandlingene langt fremskredet og det er siste kontrol før et kjøp. Dette gjelder stort sett millionklasse biler og ikke en 10 år gammel Mercedes E klasse eller en Bmw 520 da tror jeg nok du er vel håpefull som du skriver i tråden din.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger