0

Hjelp til Bilvalg/kjøp til hjemkomst

spurt 2021-10-20 14:05:48 +0100

Hei Benny!

Jeg er en trofast bruker av Broom Nettsiden, og oppgjennom alle min bilkjøp har jeg lest grundig gjennom dine biltester/artikler på det merket/modellen jeg har sett meg ut. Jeg leser dine artikler med både glede, interesse og latter. Rutinen er enkel: 1. Gjør klar en varm kopp kaffe. 2. Åpne Broom Tv2 - Biltester 3. Åpne Finn.no

Uansett. For å gjøre en lang historie kort - Så skal jeg og min brasilianske kone flytte tilbake til Norge fra Brasil nå i November. Vi er som mange andre, avhengig av en god stødig bruktbil når vi skal starte opp familielivet i Norge.

Har filtrert meg gjennom bilene på Finn.no som har relevanse for meg, og tør å påstå at jeg snart kan Finn listen utenatt etter jeg har satt inn mine filtre.

Jeg lurte på om du kunne hjelpe meg å velge mellom disse 3 alternativene jeg har funnet frem, og/eller komme med andre alternativ til meg?

  1. https://www.finn.no/car/used/ad.html?...
  2. https://www.finn.no/car/used/ad.html?...
  3. https://www.finn.no/car/used/ad.html?...

Krav til Bil: - Selges i Oslo omegn, da jeg lander på Gardemoen og skal kjøpe bil før jeg kjører hjem til Trøndelag. - Maks pris 60 000kr - Delskinn ønskes - Helst over 110hk - Diesel - God plass, Stasjonsvogs/SUV. (Familiebil).

Håper du kan hjelpe! :-)

NB: Ønskes ikke at mitt spørsmål vises offentlig på deres nettside.

Mvh Markus Knutsen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-20 18:15:23 +0100

updated 2021-10-20 18:59:37 +0100

Vanskelig å gi råd når man kommer ned i 60000 kr som i seg selv sier at man er i et grenseland for et trygt bilkjøp, her må man nok begynne å sortere ut hva som betyr mest for en selv. Er det 4 hjuls drift så er nok Honda cr-v den jeg ville valgt, dernest ville jeg valg Mazda 6 rett og slett fordi den er nyere men obs Mazda slet litt med rust på sine Mazda 6 som jo var en forkledd Mondeo og til sist ville jeg valgt bort Passaten da den har den gamle pumpedyse dieselen som er en aldrende teknologi og ikke helt holder mål i dag mot common. rail diesler. Du virker jo ganske reflektert og jeg er helt sikker på at dere finner den bilen dere ønsker men som suv eier blir det vanskelig å tenke tanken på å gå tilbake til en stasjonsvogn da det for meg er for mange fordeler med en suv på alle måter foruten kanskje litt høyere forbruk men det lever jeg lett med. Honda cr- er en undervurdert suv som har mange iboende og gode egenskaper samtidig at den nå er rimelig i brukt markedet og har 4 hjuls drift, trenger jeg å si mere ?

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-10-21 10:42:09 +0100

Ta toget hjem med familien og kjøp heller en "trøndelagskjørt" bil fremfor en billig bruktbil som har gått en håndfull vintere i saltlaken i Oslo-gryta! Da kommer du mye bedre ut av det over tid!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger