0

tahoe 99 modell.

spurt 2021-10-24 20:36:31 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! har parklys langlys,men ikke kortlys,har du noen tips,feksempel rele ++,pærer og sikringer er iorden, mvh Asbjørn

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-24 21:25:31 +0200

Det første jeg gjort var å sjekke om det var spenning inn til pæra....og gått derfra og bakover til utgangen på relleet...dernest til inngangen til releets styrestrøm...og videre til bryter hhv dimswitch. Jeg pleier normalt sett å se etter spennning først, det gir meg som regel en sannsynlig lokasjon for problemet som jeg derved kan undersøke nærmere. Stikkord: hvor langt går spenningen? Veien videre er litt mer kronglete, det er der du eventuelt må begynne å plukke ut og isolere enkeltkomponenter for å feilsøke. Det enkleste er om det er dårlig kontakt i en multiconnector, noe kjipere er det om det er brudd i det være seg en bryter eller en kabel.

En helt annen ting: om det skulle vise seg at det faktisk er spenning frem til pærene: dels kan dårlig jording gi så mye spenningsdrop at pærene ikke tenner...dels kan det være brudd i pærene som du ikke ser...til og med jeg har lurt meg sjæl ved å kontrollere pærene visuelt! Bruddet er usynlig til man måler...når man da ser nøyere etter...ser man lett at tråden ikke er "med" lenger! Det er da man får en kledelig rød farge i kinnene og forter seg å skifte pærer før noen ser det!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger