0

Regning for dekk på bil som jeg ikke kjøpte.

spurt 2021-11-09 17:41:44 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg var i kontakt med en forhandler (Bil Invest Oslo) anngående en bil jeg var innteressert i. Det var noen telefoner frem og tilbake med selger, og i påvente av bekreftelse på finnansiering så spurte jeg om bilen kunne leveres med piggdekk. Dette var ikke noe problem sa selger, og vi ble enige om å dele regningen på piggdekkene. Nå ble ikke finnansiering slik jeg hadde tenkt, og ga beskjed om dette til selger. Helt greit svarte han. Nå tar selger kontakt og sier at bilen er solgt, men den nye kjøperen ville ikke ha piggdekk på bilen, og selger forteller meg at det koster 700 å returnere dekkene, og denne regningen sender selger til meg. Har selger noe hjemmel til å gjøre dette? Jeg skjønner at det var jeg som ba om piggdekk, men bilkjøpet var også avhengig av en ok finnansiering, noe som ikke lot seg gjøre.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-11-10 08:07:55 +0200

Ja du skal nok betale den regningen litt her i verden må man jo stå for også. Urimelig at selger skal ha utgifter med et bilkjøp du har trukket deg fra. En restokking fee eller på Norsk tilbake i hylle kostnad på 700 kr er svært vanlig og ikke noe å surmule over. Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger