TV 2 Play
Min konto
0

NAF garantiutløpstest og bruktbilforsikring

spurt 2021-12-01 13:40:30 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei!

Jeg har en Ford Kuga 2010-modell som ble kjøpt brukt. I den forbindelse tegnet jeg en bruktbilgaranti hos if. Bruktbilgarantien dekker skader som oppstår plutselig og uforutsett på motor, drivverk og girkasse, samt feil som vil hindre godkjenning på EU-kontroll.

For å avdekke eventuelle feil før denne garantien løper ut, vurderer jeg å ta en NAF garantiutløpstest, men er usikker på om det vil være god nok dokumentasjon for å kreve eventuelle utbedringer. Det er tross alt ikke en nybilgaranti...

Har du noe innspill, erfaring og/eller råd her? Tenker at det er en fordel for alle parter dersom ting ikke behøver å bryte sammen før det eventuelt utbedres!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-12-01 18:06:18 +0200

updated 2021-12-01 18:07:38 +0200

Du har en forsikring som dekker dine behov og ja det lønner jo seg om viktige komponenter bryrer sammen som girkassen eller motoren ellers tror jeg små rusk med en bærekule el lignende ikke kan supporte slike forsikringer. Man tar jo forsikringer i forhold til hva man ikke kan klare hvis noe skjer med bilen så det er jo det du betaler for. Jeg har ikke noen råd annet enn at har du råd til det så gjør du det jo uansett utfallet i fremtiden.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-12-01 18:08:14 +0200

Du bør uansett ta en garantiutløpstes i god tid før garantien går ut med en såvidt gammel bil som dette. Om ikke en slik test er "dokumentasjon" god nok, vel, da kan du bruke polisen fra IF som dopapir...det er ingen andre aktører som er i nærheten av å ha like stor integritet som NAF i Norge. Nei, NAF finner heller ikke riktig alle feil og mangler, men man finner flere enn alle det er naturlig å sammenlige med.

Og If bruktbilgaranti....du er klar over at If er det selskapet som oppfant setninge "En pris før, en helt annen pris ETTER en skade"? If har en brokete historie, når det er sagt - det er tegn som tyder på at man har tatt seg litt i nakken etter bla en periode med tapte markedsandeler. Uansett, man gir ikke noe ved dørene, skaff deg ovenfornevnte dokumentasjon ført, og ta det derfra om det skulle være skjulte feil og mangler osv osv.. Og setter selskapet seg på bakbeina, ja da setter du deg ned og leser gjennom forsikringsvilkårene, før du eventuelt sender en saftig klage til finansklagenemda - ASAP!!!!! I og med at bilen din har opp mot 12 år på veien, er det første mulige skjæringspunktet i forhold til vilkårene bilens alder! Dernest vil det kanhende være en begrensing på bilens totale kjørelengde. Men ikke ta sorgene på forskudd, kanhende bilen er feilfri, da slipper du å tenke på dette i det hele tatt! Kuga er jo normalt sett en grei og pålitelig bil! Ellers kan det jo være at den bruktbiforsikingen du har kjøpt er en dyr sak der If faktisk er ganske grei! Vi krysser fingrene! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar