TV 2 Play
Min konto
0

Audi A6 3.0 2005

spurt 2021-12-06 13:57:37 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Jeg leverte min Audi A6 3,0 2005 modell inn til vanlig service (oljeskift, oljefilter etc.) Når jeg skulle hente den, sa de at de ikke fikk start på den. Etter mye frem og tilbake viser det seg at registeret har hoppet over og knust rullevipper etc og at det ville komme på rundt 65.000,- å reparere. Jeg antok at dette ble en forsikringssak på verkstedetets regning. Men verkstedet sier nei. Er det riktig at jeg må dekke denne skaden? Jeg leverer inn en bil som er helt ok, men får igjen en havarert bil. I tillegg må jeg betale for utført service.

Mvh En som helst ønsker å være anonym.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-12-06 14:19:02 +0200

updated 2021-12-06 14:19:19 +0200

Beklager men fordi om du ønsker å være anonym så må du nok både fortelle hvilket verksted det dreier seg om og gjerne også navnet på kundebehandleren på verkstedet. Tåredryppende historie du har jo for all del men det er noen inlegg her inne som ikke helt holder vann bestandig så man må faktisk bakke det opp med hard facts og i alt for mange tilfeller ser jeg at historiene er tilgjorte og ikke blir fulgt opp av trådstarter. Benny kan ikke hjelpe noen hvis han ikke vet annet enn at reg har hoppet over på din bil, beklager den ligner egentlig litt på den Toyota historien som kom på tråden for et par tre dager siden som jeg faktisk ikke tror var helt sannsigende. Har fks Toyota som den tråden var myntet på skrudd det opp så til de grader så har jo trådstarter ingenting å tape og er villig til å gå minst hele veien da hun må betale 4000 kr for å bli kvitt bilen??? hm. Anonyme inlegg kan lett være sanne men de kan også bare være oppdiktet fordi trådstarter har morro med å lese inleggene på tråden sin. Send en mail Direkte til Benny så er jeg sikker på at du får hjelp.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-12-06 15:07:23 +0200

Gode ord fra Kamerat Wizard, ellers er dette saker der det virkelig lønner seg å være NAF-medlem, med tilgang til såvel råd og i noen tilfeller direkte bistand fra NAF sentralt, som tilgang til et nettverk av samarbeidende advokater med relevant spisskompetanse. Noe kynisk sett: dette er saker som ikke uten videre kan "fjernløses" i et forum som dette, når verkstedet ikke vil ta ansvar for det som synes å ha skjedd som en følge av slarveskap, uflaks, verkstedstaket som falt ned - whatever - ja da er det advokatmat, advokatmat og atter advokatmat. Sagt i klartekst: om verkstdet ikke vil gå i dialog, er dette advokatmat! Og ja, man kan endelig jobbe livet av seg selv og bruke vanvittig mye tid og ressurser ved å "ta saken videre" hit og dit, men som vi vet, forbrukerklageutvalget og de derre har begrenset med tvangsmidler til å få gjennomført vedtakene som blir gjort. Om vi ser på rettsystemet, gjelder det samme langt på vei der, i sistnevnte tilfelle er det også en betydelig prosessuell risiko tilstede. Mao er det uansett en situasjon man ikke bør gi seg i kast med på egenhånd...som sagt...greit å være medlem i NAF, KNA eller tilsvarende!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-12-06 16:30:47 +0200

updated 2021-12-06 16:34:38 +0200

Jeg håper vi blir frabedt å få slike historier servert og være nødt til å kommentere innleggene med tårevåte øyne og en god porsjon medlidenhet, jeg ønsker at de som skriver på forumet har ekte og oppriktige problemer slik at man ikke trenger å tvile på at det virkelig er en villfaren bil skjel der ute som har bruk for hjelp og info. Som alle andre forumer så er det jo en god porsjon useriøse det ute som skal ødelegge for de andre men de om det. Mener ts at han har en sak så kommer han raskt opp med aktuelle verksted og kunde behandleren på verkstedet ellers er nok tråden fake beklager. Gi meg navnet så skal jeg personlig ringe dem i morgen for å klargjøre situasjonen din?

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar