0

bytte av front bumper

spurt 2021-12-15 10:50:50 +0200

anonym bruker

Anonym

hei. Vurderer å kjøpe en Mazda rx-8 grandtouring 2004 modell. Lurer på ca hvor mye det hadde kostet å fått montert en annen front bumper (https://www.carid.com/duraflex/r-spee...) hos en bilmekaniker?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-12-15 12:14:39 +0200

Tja, det er jo bare å ta en utskrift av siden du linker til det, og ta en tur innom et karosseriverksted som kan montere og lakke denne plastikken for deg, og be om en prisantydning. Verre er det ikke!

Men nå koster jo også plastikken litt, og som du vet, her til lands skal Staten nå ha moms fra første krone, og ikke bare det, du må betale moms på fraktbeløpet også! Pluss tollbehandlingsgebyr! Mitt stalltips er å betale litt mer for å la DHL ta seg av frakta, de ordner alt for en forholdsvis grei pris, de er mer pålitelige enn både posten og post nord, dessuten kan du risikere å få delene på døra dagen etter at du har bestilt dem - iallefall når vi snakker innafor Europa. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger