TV 2 Play
Min konto
0

cd spiller i peugeot 3008 2017 mod

spurt 2021-12-22 10:38:03 +0200

Skuffet over at det mangler dc spiller i bilen, Cd, er så utrolig enkelt å sette på!!! hva er det beste å gjøre for å kunne nyte sine cd, er i peugeot 3008 2017 mod

Hans

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-12-22 12:20:39 +0200

Vel, det er noen år siden cd-mediet døde hen der ute! Nå sier du ikke noe om hvilke muligheter du har i bilen fra før, det jeg ville sett etter, var om du hadde en fysisk tilkoblingsmulighet for en avspiller - det være seg fysiske kontakter som mini-jack eller USB, evnt bluetooth, og tatt det derfra. Har du en sånn fysisk kontakt, er det så enkelt som å konvertere sine cd'er til mp3-filer, og legge dem inn på enten en mediespiller evnt mobiltelefon som du kobler til via dertil egnet kabel, Claas Ohlson er blant dem som nok har en lydkabel med minijack i begge ender, voila, så har du plutselig tilgang til hele cd-samlingen din om så skulle være - via duppeditten du henger på.

Og kan du bruke en minnepinne via en usb-tilkobling, vil det sannsynligvis være enda enklere, da er det bare kapasiteten på minnepinnen som avgjør hvor mye musikk du kan ta med deg! En tredje mulighet er selvfølgelig om infotainmentsystemet i bilen din har et høl til sd-kort, da er det også plankekjøring! Den fjerde - nevnt over - er altså bluetooth, da legger du mp3-filene du måtte ønske inn på mobiltelefonen din og spiller dem av via bluetooth, de fleste infotainmentsystemer har et grensesnitt der du kan bla i musikkbiblioteket på mobiltelefonen som om det var en fysisk tilkoblet minnepinne eller et minnekort.

Om du ikke har noen av disse mulighetene, har du kanehende iallefall en FM-radio i bilen. Da er en kortleser for SD-kort med FM-sender tingen! Det er en liten duppeditt som du plugger i lighteruttaket, der får den strøm, og så stiller du radioen din inn på denne nye "stasjonen", voila, så har du fieende flott musikk i sånn circa samme kvalitet som FM-stereo - og det er mer enn bra nok!

Om du er blant dem som innbiller seg at MP3 er "for dårlig"? Tja, om du soim meg har et relativt dyrt stereoanlegg der hjemme, og kan litt mer om lyd enn de fleste, vil du vite at ja, du mister både dynamikk og et par ting til når du ripper musikken din fra cd'ene og konverterer til mp3. Men jeg vil våge på påstå at mp3-filer mer enn utnytter den evnen de aller, aller fleste infotainmentsystemer i en bil overhode er i stand til å gjengi noe som minner om kvalitetslyd. Legg til at signal-støy forholdet der du kjører avsted i den feiende flotte bilen din så alikevel ødelegger moroa om du er hifi-entusiast! MP3 er mao mer enn godt nok! Bare så det er sagt: i ungdommen var jeg gærn' nok til å bruke mye penger og mye tid på å få "godlyd" i bilen! Med åra tok jeg til vett og la liste på "godt nok", en bil er faktisk IKKE et "lytterom" der du har noe særlig glede av hi-fi !

Gidder ikke ta jobben? Vel, for akkurat denne greia med å rippe cd'er trenger du ikke noe annet enn en helt vanlig pc med cd-avspiller - det har ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-12-22 12:21:04 +0200

Aporpos: HER finner du grei programvare: https://www.nchsoftware.com/

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar