0

Mercedes W212 facelift

spurt 2021-12-30 10:52:56 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Jeg er på utkikk etter en 2014 modell E-klasse 220 CDI sedan med AMG. Kan du ta en bruktbiltest på denne bilen? Hva er styrke og svakheter på disse.

Med vennlig hilsen Jamil Ali

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

5 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-12-30 16:34:51 +0100

updated 2021-12-30 18:12:05 +0100

Skal du nå frem til Benny bør du skrive en mail til redaksjonen da det er lenge siden de karene der har sett på hva som foregår på spør Benny forumet og tror det inntreserer de midt på ryggen en plass og om enn i det hele tatt ?, mulig Benny har svart på 1 spørsmål i det siste halve året så ikke forvent mye fra den kanten så forumet kunne like gjerne hatt navnet spør hvemsomhelsten eller Mr Northernwolf som jo med sine 2500 svar faktisk driver forumet her. Jepp jeg sier selg forumet til Shibstedt da de vet utmerket godt hvordan de skal utvikle dette videre med den databasen som er samlet opp og er det noe vi vet i dag så er det at kunnskap er makt som Broom redaksjonen skyr som pesten og ikke vet opp og ned på. De er opptatt med sin poddcast som jeg tror de mener er en guds gave til de bilinntreserte og hva vet jeg Redaktør Skogstad kan ha rett han for alt jeg vet. Men å hjelpe oss vanlige mennesker med våre hverdags bilproblemer tror jeg nok det er et stykke frem før de finner løsningen på.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-12-31 12:17:56 +0100

Vår gode venn Helmar er jo ekspert på Mercedes, han våkner nok snart etter julefeiriinga skal du se! Ellers er vel meg bekjent flere varianter over temaet "AMG", generelt bør man være forsiktig med trimma og oppjazza varianter av ellers gode biler - det kan bli gråt og tenners gnissel på så mange vis, dels fordi det uansett hvor godt arbe' som blir gjort, alltid vil innebære et betydelig potensiale for spennende reparasjoner og galopperende kostnader, dels fordi den bilen du nevner, er så feiende flott allerede i utgangspunktet at den kloke velger si en grei dieselversjon med det utstyret og oppsettet man måtte ønske, og lever lykkelig med det.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-12-31 12:24:27 +0100

Ellers ser jeg at du spør om Benny kan ta en "bruktbiltest". Vel, det har liten mening, skal du vite noe om en konkret bruktbil som du tenker på å kjøpe, forlang en NAF-test - splitt gjerne regninga - FØR - FØR - FØR du overhode så mye som TENKER tanken på å undertegne kjøpekontrakt. Det er win-win for både kjøper og selger, og det er mye enklere å avtale utbedring av feil og mangler FØR kjppet enn ETTERPÅ! Og er det for alvorlige feil - ja da finner du bare en annen bil!

Om du kan "lese deg opp" på kjente feil og mangler, og gjøre sjekken sjæl? Ikke en sjanse, selv en faglært bilmekaniker kan ikke avdekke spesielt mange skjulte feil og mangler ved å gå rundt bilen på tunet hos selger! Nei, NAF finner heller ikke riktig alle feil, men de finner VELDIG mange flere enn du har sjanse til å finne selv. Koster deg 1500 spenn for liten test, en tusenlapp mer for full test om du er medlem, medlemskap uten veihjelp er billig, og veldig greit å ha om du trenger råd og juridisk bistand senere - bla har NAF et landsomfattende nett med advokater med relevant spisskompetanse. Nei, jeg er ikke "selger" for NAF, men du og du, om du får en idiot i fleisen og får smadret bilen, ja da er det jaggu gull verdt når ditt forsikringselskap begynner å kverulere! Og tro meg, enkelte selskaper kverulerer noe helt utrolig - for hver eneste krone! Om du tenker tanken på å kjøpe en dyr og spesiell bruktbil - ja da er det VELDIG lurt å være NAF-medlem! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-12-31 13:42:25 +0100

Ta deg en tur til nærmeste drosjeholdeplass. Finn en seriøs drosjeeier. Altså en som kjører Mercedes. Det er stor sannsynlighet for at hans forrige bil var en slik som du sikler på. Det finnes masse kunnskap i en drosjeeier ! Og så gjør du som Norulf sier. Ta en NAFtest. Det er fine biler, selv om jeg personlig ville valgt en C-klasse. De er litt mer handy på veien. E-klasse blir litt mye "flåte" etter min smak.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-12-31 15:28:23 +0100

updated 2021-12-31 15:41:29 +0100

Yepp finn som kamerat Helmar en drosje eier eller en drosje sjøfør og spør ham i senk om disse e klassene, skjelden får du nok bedre svar enn fra dem som har det som yrke, at Benny skulle teste en slik gir deg ingenting da bladsmørere stort sett fokuserer på hvordan plasten i bilen høres ut når du banker på den med knokene på hånden din? og hvor billig eller dyr den ser ut ?. Så de er ikke i symbiose med forbrukerene som gjerne kjøper disse bilene med billig plasten som de nevner over en lav sko og er attpåtil gjerne Norges mest solgte som fks Mitsubishi Outlander. Jeg går på Mr N Wolfs lag her og sier Naf test hvis du mener svakheter rent teknisk. Mener du svakheter og styrker på et helt generellt nivå så kan vi nok si at du kan forvente komfort hvis du velger rett modell med luftfjæring og massasje i seter men glem at de kommer opp i Bmw nivå ang kjøre glede og kjøre egenskaper så ditt valg her. Husk Amg er stort sett en Mercedes med ohorvelig stor motor men er nok mest ment som Autobahn lokomotiv og ikke så mye til å takle fjellveier i Norge da Bmw lett vil utklasse ethvert forsøk fra det holdet. Jeg ville heller lett valgt en 5 serie M da de lett klarer begge forholdene. Men som sgt det var jo Mercedes det var snakk om her så jeg sier bring ihvertfall det grunnleggende på bane her om den har vært en lyskryss racer så styr unna men er det derimot en eldre herremann med litt gråstenk i håret som legger ved 2 A4 permer fulle av dokumentasjon sirlig både ang dato og detaljert ned på kvitteringer på hvor mange ganger den er vasket så hvorfor ikke.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger