0

Corvette c4

spurt 2022-01-17 16:25:57 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei jeg vurderer å kjøpe meg en Corvette C4 i sånn ca 150000 kroners klassen. Er dette biler med mye feil å dyrt vedlikehold? Ser det ligger ganske pene på finn av og til. Så er det noen svakheter her? Eller bør jeg gå for en C5 istedet? På forhånd takk for svar

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-01-17 17:01:14 +0200

Nja ikke nødvendivis så dyrt men med C4 så begynte GM å montere endel elektroniske moduler som ikke lar seg lett reparere så man må nok sette av noen kroner til reprasjoner. Når C5 kom så hadde de nok lært av noen av feilene sine og regner med at du får et lettere bilhold her. Uansett så er jo dette normalt ikke biler som gubbe med hatt kjører rundt i så regn med å måtte ta en ganske omfattende gjennomgang av bilen spesiellt med tanke på motor og girkasse. Er det en plaget bil så stå over da det skal noe til å få en slik motor opp å stå igjen hvis det først har gått galt og byttemotorer er både dyre å kjøpe og å montere. Om du er aldri så flink garasje mekaniker så er en slik overhaling av motor nesten utelukket til spesialister på området og kan derfor bli ofselig dyrt som kamerat Mr N Wolf pleier å si. Får du tak i en C4 eller C5 så regn med at de stiger i verdi med årene men da skal du jo ha valgt rett eksemplar her.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger