0

Rekkevidde KIA Soul 2016 mod

spurt 2022-01-20 09:53:13 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei . Har en KIA soul 2016 mod , med målt batteri til 85,9. Men tapt rekkevidde. Fulladet under 10 mil. Passerer vel 150000 km en av dagene. KIA har ladet ut batteriet tre ganger og klarer å få bilen fulladet til 10,4 , i romtemperatur.. Det er sendt klage innen garantien er utgått - KIA referer til at det er innenfor 70 % som er garant. (Ingenting om at rekkevidden ikke står i forhold til målt batterihelse )

Displayet viste 51% batteri - og rekkevidde 43 (8grader) allerede for ett år siden da bilen hadde kjørt vel 125000 . Bør ikke batterihelse stå i forhold til rekkevidde ? For meg er bilen ubrukelig med kjørelengde 8-10 mil og kortere på kalde dager

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-01-20 13:37:54 +0100

Ja er ikke så greit dette men tyder jo på et svekket batteri som ikke fanges opp i testen Kia selv foretar her. Batterihelsen er sikkert innenfor deres egne garantier men som du sier rekkevidden står ikke i forhold til batterihelsen. Mulig et batteri elektrisk verksted kan gjøre en grundigere test for deg men koster jo litt. De kan faktisk tappe batteriet med virkelig belastning og dermed finne ut om batteriet har noen svakker på veien ved real time belastning. Oftest er det jo elektroniske testere som sjekker batteriet da dette kan gjøre kjapt og finner en slags indre gjennværende kapasitet som dine 85,9% men det er et men her og det er jo om batteripakken gir dette lineært og ikke har en celle som delvis kortslutter eller ikke gir fra seg opplagret strøm når bilen er i bruk så jeg anbefaler deg å ikke gi opp så lett ved å ta alt for god fisk men faktisk få sjekket real life bruk.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger