TV 2 Play
Min konto
0

Ford Kuga- gearboksproblem

spurt 2022-01-24 20:45:12 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei

Skal kjøpe meg en SUV og valget står mellom Mazda CX-5 2.2 D Vision)eller Ford Kuga, (Ford Kuga 2,0 TDCi 140hk Titanium aut /Automat/4x4/Diesel. Begge 2014 modeller Kuga'n hadde byttet gearboks på 61000 km. Vet du om det finnes svakheter her?

Hva ville du anbefalt til meg?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-01-25 15:15:07 +0200

Ford Kuga med sin powershift automat hadde store problemer da konstruksjonen var for svak med plast støtter i clutchen var for svake og gikk i oppløsning . Disse plastbitene ble transportert rundt i oljen og til slutt gikk de forbi filteret og inn i hydraulikk platen og så var det desverre all over. Mazda CX 5 har ikke dette problemet men de hadde problem med motoren der kamakslene ble urslit og førte til motor bytte. Mazda reagerte raskt så på en 2014 et nok problemene allerede fikset. På en Ford kuga må du nok på en 2015 model for å være trygg da de introduserte massesvinghjul og fjernet mekanismen fra girkassen så er mye mere holdbar men din 2014 model har fremdeles den gamle typen girkasse med alle risker det gir. Men ble kassen byttet og den ikke kom fra de mest ihuga campingvogn turistene så kan den teoretisk holde en stund. Jeg har overhalt et par av disse girkassene og ja plastbiter ligger knust rundt i hele kassen og satte seg som en kile i en av hydraulikk ventilene slik at det var game over og berging fra veikanten. Og ikke tenk på å dra til Ford med spørsmål her da de vil si at det har vi aldri hørt om mens Youtube og Google er overbelastet med info om disse gir kassene. Ikke glem at det finnes en Outlander ssom egentlig ikke har hatt problemer, kona har hatt en fra 2013 og går som et skudd enda joda vi har byttet bremser foran og bak utover service 1 gang men ellers ok. I dag kom datter og sier at mulig batteri begynner å svekkes men tross alt 9 år er greit nok det.

Hilsrn Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar