0

er det tullete å kjøpe hybrid nå?

spurt 2022-02-06 18:51:06 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg er alenemor med relativt god økonomi. Jeg har lyst til å kjøpe meg en ny bil etter hvert og har tenkt på en ny RAV, ladbar hybrid. Synes det er vanskelig å tenke at jeg skal kjøpe hel elektrisk siden jeg kun har en bil og kjører på fjellet fra tid til annen, men her er menn jeg snakker med veldig uenig. Har du noen råd som kan hjelpe meg å velge? Jeg ønsker å ha bilen i mange år helst.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

4 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-02-06 19:23:31 +0100

Siden ingen kan spå i fremtiden og du virker ganske bestemt på hva du ønsker og har råd til så er det nok ikke så mye å legge til annet at kjøp det du ønsker for da blir du fornøyd.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-02-07 15:47:55 +0100

Som Kamerat Wizard sier, har du lyst, har du lov. RAV4 er en grei bil, den siste varianten er den beste noensinne over temaet RAV, hvorvidt du velger ladvbar eller konvensjonell hybrid, er egentlig bop-bop, kostnaden ved å innstallere en forskriftsmessig hjemmelader har jo også betydning i regnestykket, for ikke å forglemme at du betaler litt ekstra for begrepet "ladbar". Du er din egen ekspert her, ta e ntur i butikken og snakk med snille mannen med selgerskiltet på, kan han ikke svare på det du spør om, ja da ber du ham å finne svarene for deg. Nei, ladbar hybrid er ikke ja takk, begge deler, altså elbil og benziner, men du får et veldig godt kompromiss - på samme måte som en konvensjonell hybrid også er svært økonomisk. Når du kjører til fjells fra tid til annen, er hybrid i mange tilfeller uansett mer fornuftig enn en elektrisk drivlinje.

Når du nevner dette med å ha bilen i mange år: såvidt jeg erindrer, blir ikke Toyotas biler understellsbehandlet når de kommer til Norge. Det er uheldig, det første du bør gjøre om du vil ha bilen i mange bekymringsfrie år, er å kjøre den direkte fra forhandler til understellsbehandling hos en seriøs aktør, om da ikke forhandleren kan ordne det for deg. Det er så enkelt som at den norske vinteren ennå ikke er avskaffet, og saltinga av norske vinterveier får stålmarken til å hoppe og danse av fryd. Sånn er det bare - også på en feiende flott Toyota. Deretter etterbehandling annethvert til tredjehvert år - koster litt - men det er VELDIG mye billigere å forebygge rust enn å reparere rustskader. Dernest er jevnlig service fornuftig - da kan du ha RAV'en nærmest så lenge du vil.

Det eneste ankkepunktet er at RAV hybrid har et noe spesielt firehjulstrekk. Men det fungerer - du får bedre fremkommelighet - om enn ikke riktlig like markant forbedring av bilens stabilitet som du kan få med et konvensjonelt firehjulstrekk med trekkkraft på to akslinger hele tiden. Om du ikke på død og liv bare MÅ ut og kjøre i det mest ekstreme været, og ellers kjører som kvinner flest - altså med fornuft - vil du bli kjemepfornøyd med RAV4 - og igjen - uansett om du velger ladbar eller konvensjonell hybrid. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-02-07 17:07:08 +0100

updated 2022-02-07 21:05:03 +0100

Jada som Mr N Wolf nevner rust må du gjerne få en behandling for men som alltid hos noen med godt rykte og altså ikke hos bakgården understellsbehandling og kebab sjappe nede på hjørnet i gata di. Ellers er det jo bare rust og dynamitt som knekker en Toyota så reduserer du jo risken med 50% hvis du rustbehandler den. At noen dukker opp på gårdsplassen din med dynamitt er nok ikke så greit å unngå og sorterer nok mere under tilfeldigheter. Ha uansett et åpent sinn når du velger bil og og ikke tenk på hva far og bestefar kjørte men velg det som passer deg og ditt behov. Toyota er beviselig den bilen i verden som tåler mest juling men alle har ikke behov av at bilen står på toppen av en skyskraper når de sprenger den og heller ikke trenger å kjøre ut på 4 meters dyp i sjøvann så de fleste av oss klarer greit hverdags situasjonen vår med nesten hvilken som helst bil. Jeg elsker kundebehandlingen i Toyota der alle kunder går rundt med et smil om munnen så Ford, Opel og resten av røkkla kan lære mye her men ikke fordi bilen er så uendelig mye bedre men rett og slett fordi de har funnet selve the wholy grail på hvordan de behandler kunder.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-02-07 21:37:16 +0100

Ja, så sant som det er sagt: ingen slår Toyota når det gjelder jevnt over god kundebehandling. Den skal de ha. Når det er sagt: der som ellers - merkeverkstedene vet å ta seg betalt. Men i løpet v de åra jeg levde med bla Toyota som tjenestebiler, opplevde jeg ikke en eneste gang at merkeverkstedet slarvet eller rota med avtaler. Helt fantastisk - unevnelige andre aktører har en lei tendens til å behandle firmakunder på en meget uheldig måte.

Ellers er mye av forklaringen til Toyotas pålitelighet at man ikke endrer på ting bare for å endre det, har man først kommet frem til et godt konsept, ja da bygger man videre på det, uten de helt store endringe. Og ingen har mer erfaring med hybride drivlinjer enn Toyota. Dernest har man virkelig forstått dette med kvalietskontroll. Ja, man leverer virkelig så gode biler at man nesten må lure på hvorfor ikke jeg og Kamerat Wizard har meldt oss inn i den store og lykkelige Toyota-familien! Men det var dette med personlige preferanser da: jeg kjørte Lada en god stund og brukte opp 3 støkker av sorten, ja, og så hadde jeg en Moskwitch innimellom, før jeg konverterte til VW diesel. Siden har jeg liksom ikke helt klart å slippe taket i VW. Gammel vane blir vond å vende etter et par tiår, og strengt tatt, det norske modellutvalget er ikke helt meg, jeg foretrekker konvensjonelle, konservative biler. Litt der er Kamerat Wizard også, og det skulle ikke forundre meg om han heiste det engelske flagget på alle engelske flaggdager der hjemme!

Men for passe unge, speke alenemødre? RAV er etter mitt hode en perfekt match!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger