TV 2 Play
Min konto
0

Cruise kontroll som ikke anbefales å repareres

spurt 2022-02-07 11:17:01 +0200

anonym bruker

Anonym

Bilen er gått 107000 km, er en 2015 modell varebil. Cruisekontrollen begynte først å "jage" opp og ned , og etterhvert så kan den heller ikke "settes" lenger. Jeg bruker denne ganske mye, så jeg ville gjerne ha denne reparert og har hele tiden brukt Hyundai merkeverksted. Først fikk jeg beskjed om at dette ville koste ganske mye, og ca 23000 nok å få denne reparert, men at de skulle snakke med Hyundai sentralt om dette. Så fikk jeg beskjed at de ikke kunne garantere at denne reparasjonen ville ordne problemet og at den nå ville koste 35000 nok. Jeg var fortsatt innstilt på å få dette fikset og sa også det. Men da sier verkstedet at de ikke ville anbefale dette fordi det ikke var sikkert at reparasjonen ville gjøre at cruise kontrollen ville fungere ordentlig igjen. De ar usikre på dette, og dermed anbefaler ikke en reparasjon.!

Jeg synes jo dette er helt merkelig, at et merke ikke kan garantere at de klarer å reparere sin egen bils cruise kontroll på en såpass ny bil.`? Så jeg ville gjerne sjekke med ekspertisen om dere kan si noe om en slik situasjon ?

Mvh Stein Sørebø

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-02-07 12:41:00 +0200

Tja Stein ville nok ikke blitt spesiellt glad for å betale 35000kr for en jobb Hyundai sier at ikke er sikkert at kommer til å fungere. De har trolig en grunn for dette som du enten ikke har informert forumet om eller at de ikke har informert deg om dette fks fuktighet som har kommet inn der den ikke burde eller hva vet jeg. Uansett så ligger oftest problemet mellom knappene på rattet og selve ecu altså i knapper, ledninger eller i clock springen (flatbandet) som gjør at du kan svinge uten å slite av ledninger ol.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar