0

Varmeapparatet i 2017 mod.

spurt 2022-02-09 10:38:26 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Har som du ser en Outlander 2017 PHEV og sliter med varmen i kupeen. Den blir svakere og svakere for til slutt å ikke gi varme i det hele tatt. Jeg har hatt bilen inne til service på akkurat dette problemet 3 vintre på rad og mitt lokale Mitsubishi verksted innrømmer at dette er et generelt problem de har med ganske mange av disse modellene. De har fikset dette, uten noen kostnader for meg, det viser seg at kjølevæsken krystalliserer seg for til slutt å stoppe varmtvannet å komme inn til v-app. Dette burde kanskje være en sak dere ser litt nærmere på - fordi dette er en feil i konstruksjonen - noe som skal gi oss evig garanti for at MM ordner opp. Greit at de tar det på en slags garanti men det har vi jo ikke skriftlig. Mvh Bjørn Ivar Krabbesund 4846 Arendal

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-02-09 11:41:41 +0100

Beklager Mr Krabbesund men her må man nok ta kampen selv, jeg er sikker på at MMC anbefaler intervall for skifte av frostvæske men at noen mekanikere gir beng i dette da det er masse søl og tull med denne prosessen. Konstruksjonen er nok ikke feil da også MMC kjøper sine varmeapparat registere fra underlevrandører som fks Nissin som absolutt vet hva de gjør. Glem noen form for evighetsgaranti man har 5 år foruten at det er en tilbakekalling og da aller helst på et sikkerhets system som airbag ellet bremse system. At Benny eller Broom redaksjon tar dette opp for deg da de knapt husker at denne siden finnes engang. Skal de karene der i redaksjone svare på noe som helst så send en mail direkte til de og gjerne til denne Broom Podden som de er så stolte av.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2022-02-09 10:38:26 +0100

Sett: 423 ganger

Sist oppdatert: Feb 09 '22

Antall visninger