0

hei benny har et spørsmål om Chevrolet suburban 6,5TD

spurt 2022-02-09 20:40:37 +0200

anonym bruker

Anonym

lurer voldsom på og kjøpe Chevrolet Suburban 6,5TD - 193hk - 1996 kjørt 242 000 hørt mye bra om denne diesel automat utgaven , at motorene i disse er pålitelige og sterke motorer drar godt til hk og være og heilt grei på mil i diesel til familie bil og vær får den i 8 setter som eg trenger og fortsatt plass til dobbel vogn bak. da er det jo internett eg har drevet og lest om forskjellige utgavene og kom frem til det har og ringt og snakket med noen bilforhandlere som har denne utgaven inne og dei seier jo det samme men det veit jo vi om vi er ærlig dei hadde sakt uansett osv veit den driker meir enn nissan qasqai + 2 vi har nå som ikkje blei nåkk plass til dobbel vogn. så da blei det bytte. da eg alltid ville ha amerikaner v8 helst mustang men disse og nabo kidn hadde sånn da vi var små heilt rå med tv hang ned og dritt go og sitte i og glemmer da aldri lyden da var det gjort så plis gi meg ein grunn til og overbevise fruen at ryktene ikkje er sann bla opp lommeboka dyreste familie bil håper du liker og skru faktisk så gjør eg osv. trur du den er heilt grei for 2 som er uføretrygdet og 5 barn :P med dobbel vogn

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

7 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-02-09 23:36:37 +0200

En familie der bege er uføretrygdet og har 5 barn bør snarest komme ned på jorda og glemme alt som det står "Made in USA" på - spesielt den regulære lastebilen du "lurer voldsomt" på å kjøpe. Dels fordi en bil som nærmer seg 30 år på veien med stor sannsynlighet er en rullende økonomisk katastrofe som bare venter på å skje, uansett hvor "gild" eieren hevder den er. Stikkord: rust, mekanisk slitasje og det som verre er! Med en bil i denne størrelsen.....fra USA...attpå til en gammel av sorten....tror du at du får billige deler på Biltema? Dels vil det være vanskelig å få tak i deler i det hele tatt, og når du får tak i noe som helst, koster det flesk! Om dere må kjøpe et sett dekk, må dere spise havregraut morgen, middag - aftens har dere ikke råd til - i månedsvis!

Og neeeeeeeeeei, hørt "mye bra" om motorene? Det er er ikke helt sant, enkelte produksjonserier har vært direkte festlige! Og med en motor som passer bedre i en semitrailer eller på danskeferga, snakker vi om 2-3 liter diesel på mila i snitt, iallefall på vinterstid, det blir 40-60 kroner mila det godgutt! Selgeren hevder sikkert "bare" en liter på mila, men allerede der er det jo 20 spenn på mila - og et så "lavt" forbruk oppnår du kun i fritt fall med hjemlengsel! Bortsett fra en overvektig, svær motor med like overvektig bil - girkassa er en skikkelig kraft-til-varme konverter. Varme = drivstoff-forbruk av milde makter, det er IKKE gratis dette her! Og de påståtte 242.000 på alle disse årene - det ville jeg tatt med en meeeeeeeeeeeeeeget stor klype salt!

Glem denne - finn dere heller en vanlig 7-seters familiebil, eventuelt en Caravelle. Det er ikke rasjonering på gode bruktbiler der ute, legg heller litt mer penger i en bil i god stand enn å kjøpe gammelt amerikansk ræl - ofte til blodig overpris! Det lønner seg VELDIG i det lange løp!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-02-10 12:42:16 +0200

updated 2022-02-10 12:52:02 +0200

Bedre kan det vel ikke sies. Med mindre du har en langt over gjennomsnittet økonomi, må du styre unna! Jeg kjørte en slik noen måneder en sommer for ti år siden. Det holdt på å ta knekken på økonomien min. På ferietur til Danmark klarte jeg å komme ned i 1,8 liter på mila. Da kjørte vi i 80 på motorveien, og akselererte som ei gammel folkevogn. Vi var fire biler i følge. De tre andre var vanlige personbiler. Jeg alene fylte like mye drivstoff som de tre andre til sammen!! Normalt sommerforbruk lå på 2,3 til 2,5 liter pr mil. Jeg slapp å reparere, solgte den i stedet, men tok et oljeskift !! Mener å huske at det gikk 7 liter olje, og at intervallene var relativt korte. Men moro var det. Åpnet alltid vinduet i tunneler, for å nyte lyden.. Tenk deg følelsen av å fylle tanken, 150 liter. Nesten 3.000 kroner !! Konklusjon, velg noe annet !!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-02-10 17:32:18 +0200

Nei Mr Kamerat Helmar du laget et smutthull for denne stakkaren, disse 5 barnene trenger både klær og mat så gi foralldel opp denne tanken da jeg lett ser at Frelsesarmeen må å sponse denne familien i fremtiden. Rart at de som har minst alltid ønsker seg mest og hvorfor er det slik tja si det men har sett det før. Skal du ha bil kjøp en Fiesta så får kanskje ungene ihverfall råd til en tallerken havre eller bygg gryns grøt for de må jo overleve. Har du oppsparte middler med arv og lignende så nei det er nok ikke heller bilen din, hva skal du egentlig med en over 20 år gammel bil da det mest betyr trøbbel og aller helst rust. Ta deg sammen og velg bil ut ifra økonomi det ville jeg gjort.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-02-10 21:17:56 +0200

Laget jeg et smutthull ?? Det var virkelig ikke meningen !

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-02-10 21:43:20 +0200

Obs beklager Kamerat Helmar når jeg leste innlegget ditt engang til så ser jeg jo at smutthullet er en langt over gjennomsnitts økonomi som du nevner og kun betyr arv fra en rik Onkel i Amerika. En normal økonomi for Ts sine tilganger og forursettninger ville betydd rask økonomisk undergang og utpanting.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Kommentarer

Da er vi enige :-)

Helmar gravatarbildeHelmar ( 2022-02-10 22:24:16 +0200 )rediger
0

besvart 2022-02-11 07:54:55 +0200

updated 2022-02-11 07:58:20 +0200

Jeg merker meg med glede at det er en grunnstemning av glede og enighet her :-) For en famile som går på kunstnerlønn, er en sånn bil ikke bare en sikker vei til personlig ruin og havregraut på ubestemt tid, det er selve reinkarnasjonen av "Der Untergang", rett og slett en katastrofe på linje med det tredje rikes fall for familieøkonomien her! Det er noe de aller fleste "vanlige" pensjonister vet, jeg synes imidlertid "kunsterlønn" er et med positivt ladet begrep her! At dette med kunsterkønna i tillegg mer enn antyder redusert førlighet og / eller helse generelt, tilsier at man er fullstendig "stuck" i forhold til å måtte leie inn arbeidskraft - les bruke verksted - for hver minste filleting man skal gjøre på en bil der bare hjula veier så mye at selv min avdøde storebror, som haddde muskler som overgikk selveste Arnold med god margin, ville sagt "oi" før han tok to under hver arm og sprintet avgårde! Jeg hadde vel kanhende klart to for 40 år siden, men det er liksom et par gode grunner til at jeg ikke er i arbe' lenger, og igjen - det betyr at man må på verksted for "alt" med en sånn doning, med de meget ubehagelige konsekvenser dette har!

Så nei og nei og atter nei, selv en pensjonert stortingsrepresentant med den kjekke pensjonen de folkevalgte har bevilget seg selv, ville rygget tilbake i skrekk og gru og latt biler som denne forbli i drømmenes verden! Og nei, glem tanken på å kjøre denne bilen på "alternativt" fuel som gammel matolje fra ditt lokale gatekjøkken også, med det drivstoff-forbruket vi har her, butter det i mot på logistikk-siden! Selv om man hadde bodd i Oslo, ville man ikke fått gjort annet enn å kjøre rundt og samle inn skvalper, og med 2-3 liter på mila ved småkjøring? Tja, man hadde knapt nok fått nok drivstoff ut av det til å kjøre rundt og samle inn matolje! Og be advised, det er faktiskt litt jobb å få ut matrester, vann og så videre før man kan kjøre på frityrolja! Det er så enkelt som at man bare ikke går hen og kjøper en himmla LASTEBIL til familiebil, det er IKKE god karma på noe som helst vis!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-02-11 13:21:00 +0200

Når man summerer litt her så må nok dine 5 barn trumfe det at du ønsker en slik bil. Når de har flyttet ut så kan du nok vurdere en slik bil en gang til men mat på bordet, varme og tak over hodet samt noe klær av og til må lett gå foran egne preferanser her, uansett 5 barn burde jo nesten vørt ekstra belønnet av den Norske stat da vi ikke alt for ofte ser det i dag. Mormoner eller Smits venner er det første jeg tenker på da de har barn som sin gave fra oven tros rettning.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger