0

Skoda suberb 2009

spurt 2022-02-10 01:37:45 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Vurderer å kjøpe en skoda superb 2009 Et veldig bra eksrmpel plomme rød med stor utstyrs pakke. 1.8l 160hk bensin. Hva var svakheter på denne bilen? Tenker på girkasse svinghjul forstilling også vidre.

Hva med støy inni bilen under kjøring som dekk støy?

Jeg sier tusen takk på forhond

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-02-10 13:30:38 +0200

Skoda er ikke noen hvem som helst i bilverden da de har lange tradisjoner og produserer bra biler. Jada som alltid ta en Naf test av den for de er jo ikke uslitelige de heller. Superb var flaggskipet og hadde tilogmet paraply i bakdørene som nesten var i Rolls Royce nivå Støy er nok ikke et stort problem på denne da Ingeniørene hos Skoda trolig ville vise omverden hvor bra de egentlig kunne bygge en bil. Massesvingjulet kan jo ta kvelden på en manuell bil men er ikke egentlig Skodas feil snarer er det produsenten som har konstruert det litt for svagt. Hvis en Naf test ikke avdekker for store problemer så sier jeg kjør på og du blir trolig ikke skuffet.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger