0

Nurburgring

spurt 2022-02-22 09:25:38 +0200

anonym bruker

Anonym

Hvor overnatter flest turister på Nürburgring

Mvh Kjell Tore

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-02-22 12:20:31 +0200

Om du har planer om å reise på bilferie, er det smarteste å overnatte der de fleste turistene som skal hit eller dit IKKE overnatter....! Det har med pris å gjøre, og er Nurnburgring målet, ja da reiser du formodentlig nedover med bil. Det er ikke mange timene fra Fredrikshavn til Nurburgring, jeg observerte faktisk skiltet når jeg kom i skade for å blingse litt på kartet og kjøre litt lenger syd enn jeg hadde tenkt meg når jeg skulle til Luxembourg på tidlig 2000-tall, mao før GPS'ene gjorde sitt inntog i bilene våre! Og når jeg skulle finne et egnet overnattingsted i anledning et et seminar på en drøy uke i Luxembourg, sjekket jeg området rundt med både booking.com og hotels.com, jeg fant vedlig raskt ut at begrepet "lanthotel" i Tyskland var vesentlig mer fordelaktig enn å campere i Luxembourg som de fleste velger! Jeg havnet ute på landsbygda i en liten tysk landsby, billig, koselig, stille og drevet av et ektepar der mannen i huset var f.d gourmetkokk! De 7-8 milene daglige milene hver vei gikk som en drøm på den gode tyske "lantstrasse", attpå til slapp jeg rushet på motorveinettet inn og ut fra Luxembourg når jeg kjørte på det vi vel kan kalle "nasjonalveier" om vi skal bruke en norsk frasologi - litt mer enn det vi forbinder med riksveier, fartsgrense 90 og moderat med trafikk hele døgnet, i tillegg får man se mye mer enn når man suser avsted på motorveiene!

Når det gjelder Nurnburgring, ligger det greit til både ifht autobahn-nettet, jeg observerte rett nok skiltet med "Nurnburgring" når jeg kjørte på et eldre avsnitt av autobahn, og avkjøringen bar preg av at det nok var en nasjonalvei frem til Nurnburgring. Men uansatt hvor du måtte velge å campere i omegnen: det er ikke noe problem å ta seg frem fra A til B og tilbake, du oppnår lett snitthastigheter rundt 80 uten å bryte fartsgrensene der det er sånt. Det betyr at du lett kan "pendle" 10 mil hver vei daglig, og si at du sparer en tusenlapp i døgnet på overnatting og maten, det er grei timebetaling, med på kjøpet får du altså en god opplevelse. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger