0

Feilkode, lavt drivstofftrykk

spurt 2022-03-06 11:49:13 +0100

anonym bruker

Anonym

Audi Q5 170 diesel automat 2012 møter motstand og går i nødmodus. Glødelampe orange. -PC (program hjemme) sa bypassventil luftboks. Byttet den. + dieselfilter. Er tett uten lekkasje Fortsetter med å gå i nødmodus etter en liten tur stopper og starter igjen. Kjører 5 km igjen går i nødmodus og da lyser både glødelampe og motorblokk orange. Da må det stoppes igjen og nå "fjusker" motoren skikkelig ( vibrasjon). Leser av på PC igjen og nå sier den lavt dieseltrykk. Snakker vi dieselpumpe, trykkventil, EGR ventil eller hva? Hilsen frustrert dame 57

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-03-06 12:12:45 +0100

Frusterte fruer i moden alder bør nok oppsøke verksted fremfor å prøve seg med feilsøk der hjemme på egen hånd :-) Sånn er det bare, ellers kan jo det som beskrives her, skyldes alt og ingenting. Fjerndiagnostisering av denne sorten ville kanhened appellert til Snåsa-mannen, men som vi vet, han har levert inn suppespannet og er utilgjengelig for oppgaven!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-03-07 07:22:54 +0100

Hvis glødelampen lyser så er det feil i common rail systemet, trolig er det en av dieseldysene som lekker eller lekker tilbake for mye diesel slik at commonrail får for lavt trykk. Høytrykks dieselpumpen kan også ha skader eller at regulerings ventilen i pumpen er skadet. Her har nok Mr N Wolf rett i at du må ta den på et diesel elektrisk verksted for test av dyser og tilbakelekking.

Mvh Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger