0

Hvorfor funker ikke ledbaren min etter jeg monterte led hovedlys?

spurt 2022-03-06 17:12:16 +0100

anonym bruker

Anonym

I jula monterte jeg en ledbar på bilen min, den funket helt fint, for litt siden koblet jeg in ledlys isteden for halogen på hovedlysene mine, etter det har ikke ledbaren min funket, vet du hvorfor?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-03-06 18:14:24 +0100

Tja, nå har liksom krystallkula her hjemme sine begrensinger! Jeg ville gjette på en en koblingsfeil, alternativt at overgangen fra halogen til LED i hovedlysene har endret strømtrekket såpass mye at det også påvirker styrestrømmen til LED-baren din. Du har formodentlig et relee et sted i kretsløpet for å styre LED-baren ifht nærlys/fjernlys...der kan hunden ligge begravet! Ellers håper jeg at du holder tunga rett i munnen mhp hva som er lovlig og ikke lovlig her, våre venner i Biltilsynets utekontroller merker jo vårfornemmelser snart, da tar de seg gjerne en tur ut langs kongerikets veier for å hilse på oss alle og gjerne skrive ut noen mangellapper for å glede oss!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger