0

Eksosanlegg Ford Focus Stasjonsvogn 2003

spurt 2022-03-07 20:53:58 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg får bilen til onkelen min om ca 7 uker, samtidig som A1 oppkjøring:) Men ja, det er helt stock og i veldig god stand egentlig, og har veldig lyst på bedre lyd på den samtidig som den er lovlig. Har sett etter forskjellig, men vet ikke helt hva som er lovlig og vil helst ikke bruke for mye penger heller. Så vet du om hvor jeg kan få tak i det?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-03-07 21:46:52 +0200

Om du ikke vil bruke for mye penger? Glem det. Et eksosanlegg som er lovlig på alle vis, koster flesk. En årsak er at det skal - skal - skal være godkjent opp og i mente - og dette skal dokumenteres. Med en bil som dette vil det så alikevel være meningsløst: du får ikke noen "bedre lyd" på den i positiv forstand så alikevel. Bruk heller pengene på løpende service og vedlikehold og gled deg over en feiende flott bil som den er. Dernest: kjør med vett så både du , førerkortet og bilen lever lenge i landet. Ikke skuff den snille onkelen din. Lykke til me førerkortet og bilen!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger