0

Hvor lenge bør en sikkerhetssele vare?

spurt 2022-03-11 15:03:11 +0100

anonym bruker

Anonym

Bygget for 4 år siden venstre sele bak i min Rav¤ fordi den hadde blitt skåret rett av xder den går inn i veggen på bilen, har omtrent ikke passasjerer så nesten ikek benytte, men nå har samme sele røket tvers av på samme punkt igjen. Er dette normalt for biltypen ? eller kan jeg klage på det til nerkeverkstedet som byttet?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-03-11 15:36:04 +0100

Jeg tenker i retning av at selen på et eller annet vis blir utsatt for en mekanisk påkjenning på det stedet den ryker tvers av. At den blir lite brukt, trenger ikke ha betydning: si at selen påvirkes mekanisk av døra eller noe annet festlig. Og selvfølgelig, det kan være et parti seler som har en iboende svakhet. Jeg ville uansett gått i en hyggelig dialog med merkeverkstedet som gjorde jobben sist, og spurt om man kanhende brukte en dårlig sele når man skiftet sist :-) Siden Toyota er Toyota, er det i allefall en viss sjanse for at du får en hyggelig pris på å bytte selen nok en gang.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-03-11 16:42:43 +0100

Disse selene er like sterke som jekke stropper og at de ryker tvers av uten at de nesten er brukt så tror jeg at jeg hadde tatt en runde innad i huset og sett på en ungdom som hadde litt vel overaktivitet i å se hvordann en kniv virker. I hele mitt bil liv så er det verste jeg har sett er at beltet blir litt hårete i kantene og man kan få nedslag men at det tråder litt i kantene betyr ikke noe som helst da jeg lett tror at man minst kan løfte hele bilen tyngde i et slikt belte og kanskje mere. Jeg tar en lighter og brenner av disse trådene og så passerer den alltid.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger