0

Elektriske lyder

spurt 2022-03-23 12:26:57 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Jeg er eier av en 2020 Outlander phev som lager en elektrisk brome lyd når bilen er parkert og ikke tilkoblet lader. Motorforum prøver å fortelle meg at det ikke noe feil på bilen siden den ikke setter feilkoder, men jeg får ikke dette til å stemme. Har ikke hørt om at biler står å lager forskjellige elektriske lyder når bilen er avslått og låst. Er engstelig for at den kan ta fyr inne i garasjen. Har du vært borte i noe slikt?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-03-23 13:46:26 +0100

Greit nok, om du hører det når den står der og smiler i garasjen, da bør jo gutta på Motorforum også høre lyden om de tar en to minutters stillhet for å minnes alle bilene som har blitt til spiker det siste året eller noe i den sjangeren! Og når gutta hører det, bør de kunne fortelle deg hvor lyden kommer fra og hva det egentlig er. Verre er det ikke, lyd kommer liksom ikke fra ingenting. I min verden er "lyd" og "strøm assosiert med to ting: dels at det går strøm i en krets, dels at det (som oftest) dreier seg om vekselstrøm. At det kan ta fyr? Nå er jo ikke din bil første generasjon PHEV, det tilsier at det ikke er en barnesykdom. Derved kan det fort gå bra, om det hadde vært en kritisk feilkonstruksjon, er det sannsynlig at så mange andre garasjer der ute ville gått opp i røyk, at Mitsubishi ville kjørt en storstilt innkalling. At det likevel kan medføre f.ex tapping av det ene eller andre batteriet - det er selvfølgelig mulig. At verkstedet kan ha rett i at det likevel ikke er noe feil, for all del, men som sagt: spør dem fint om en forklaring, så sover du iallefall litt bedre!

Forøvrig har jeg installert trådløse røykvarslere over hele huset, garasjen inkludert. Elbil eller for den sakens skyld,hybrid, er ikke min greie, men som vi vet, det er mye som kan ta fyr om vi bare snur ryggen til og ignorerer det være seg lyden, lukta eller sogar varmgangen i vifta der oppe på hylla lenge nok! Jeg har ikke vokst opp i familie av brannmenn for ingenting, første regel i min garasje er Ordnung Muss Sein! Garasjegolvet er renere enn kjøkkengulvet inne, aldri oljesøl, aldri dritt som ligger og slenger og kan ta fyr, og alt som befinner seg der, speseilt brennbare ting, står på sirlige geledd sånn at det er lett å inspisere at f.ex lokka sitter på osv osv osv! Naturlig nok har jeg også trådløse røykvarslere som sladrer om eventuelle branntilløp...også i garasjen....og jeg har brannslukkere i hver etasje...og garasjen. Måkke' komme her og komme her. Dernest er jeg svært nøye med det elektriske anlegget i såvel huset som garasjen her hjemme - som med bilen - jeg slipper IKKE hvemsomhelst til! Enkle leveregler som gjør at jeg sover godt om natta!

Som sagt, få en forklaring du, og har du ikke trådløse røykvarslere i huset og i garasjen, ja da setter du det på lista! Ellers er 10-års li-Ion batterier en god ting i røykvarslerne! Velg konsekvent røykvarslere med 9-volt batterier av den firkanta sorten, AA er noe tull i røykvarslere! Og glem ikke at det er to "hovedgrupper" røykvarslere: de som snapper opp ulmebranner og de som må ha en del røyk for å varsle. Jeg har lagt meg på en Ole Brum: ja takk, begge deler, alt etter hvor i huset det måtte være. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2022-03-23 12:26:57 +0100

Sett: 413 ganger

Sist oppdatert: Mar 23 '22

Antall visninger