0

ABS lampen lyser

spurt 2022-04-26 10:17:57 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, ABS lampene begynte å lyse og rattet ble tungt. Tok bilen til verksted og de kom med en konklusjon på at sensor på venstre hjul er defekt. Bestilte ny sensor og fikk den montert men ABS lampen lyser fortsatt og rattet er fortsatt tung! Verkstedet har kontrollert alle sensorene og fant ikke feilen. Den gamle var heller ikke ødelagt men den ble byttet ut for å sjekke om det likevel var en feil der. På ipaden viser den fortsatt at feilen skal ligge på venstre hjul. Verkstedet mente at man må gå dypere inn og sjekke all elektronikken for å finne feilen. Hva gjør man her?! Jeg synes det var skuffende at de på verkstedet ikke kunne finne feilen!! Hva er ditt forslag til dette?!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-04-27 11:04:48 +0100

Heisann! Ja, går an å forstå at du er litt skuffet over dette. Et verksted skulle normalt klare å finne ut av dette uten store problemer.

Men jeg har et tips, som jeg hørte om via en kompis med samme bil og samme problem. Han skiftet selve tannkransen til ABS-systemet på sin E-Klasse. Disse får man kjøpt løse. Den var skitten og rusten og det løste problemet for han, med både ABS-lampe og tung styring, i alle fall.

Bare vær oppmerksom på at den er litt små-kødden å skifte om du tenker på å gjøre dette selv.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger