0

Register-reim ?

spurt 2022-04-28 14:21:20 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei :-) Eer det register reim eller kjede på Mazda cx5 2018 mod automat 2,2 175hk ? Og hva tid må I så fall reimen skiftes ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-05-01 15:27:09 +0200

Finn frem vognkort og servicehefte, ta en telefon til ditt lokale merkeverksted evnt importøren i morra, så er du sikker på å få et korrekt svar. Ikke minst i forhold til hvor ofte reimen skal ettersees hhv skiftes er det viktig å forholde seg til korrekt informasjon. Vi andre kan nok google og ditt og datt, men det kan være variasjoner, og det kan være endringer underveis - f.ex når fabrikantene oppdager svakheter, ja da reduserer man gjerne skiftintervallet - og gjerne den andre veien om man ser at dette er "god sort". Det er der merkeverkstedene hhv merkeforhandlerne har sin misjon: de er der for å hjelpe deg med slike spørsmål. Så får det heller være at du kanhende bruker Mekonomen, gjør det selv der hjemme i garasjen eller whatever. Vær bare sikker på at HVA som må skiftes samtidig, det kan også merkeverkstedet svare på. F.ex er det ikke uvanlig å skifte det være seg strammehjul og/eller vannpumpe samtidig. Det siste er vanlig om vannpumpa ligger sånn til at det er like greit å skifte den samtidig med registerreima, kall det gjerne "proaktivt" vedlikehold....bedre føre var enn etter snar! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger