0

Leasing kjøpe ut?

spurt 2022-06-27 10:15:59 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Norges kuleste bilfyr :-) Har en Bmw X5 45e som har to år igjen på leasing. Jeg er fortsatt superforelsket, men er det risiko å kjøpe ut en så dyr bil som ikke er elbil? Kan man plutselig komme dit at man ikke for lov å kjøre denne?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-06-27 10:30:32 +0100

Heisann! BMW X5 45e, er en fantastisk bil. Har full forståelse for at du liker den. Av de ladbare hybridene er denne blant de beste – etter min mening.

Liker du den, så kjøp den ut og behold den en stund til, blir mitt råd til deg. At vi får noe forbud mot disse bilene i nær framtid, har jeg svært lite tro på.

Nyere, fine og dyre biler – slik som den du har - vil nok fortsatt ha et betydelig verditap. Ladbare hybrider har det siste året ikke klart seg spesielt bra i så måte, men det kan jo hende det stabiliserer seg.

På den annen side – alle biler i dette segmentet koster jo penger. Både i innkjøp og å eie. Så som sagt: liker du den, så kjøp den ut og kos deg videre med den.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger