0

vet du åssen kvaliteten på diselbilene er og er det noe du må legge merke til?

spurt 2010-01-26 18:13:24 +0200

Heisann, Vet du åssen kvaliteten på diselbilene er og er det noe du må legge merke til? Diselpumpa er vell vanlig? sliter sånne biler på bærekuler? åssen er det elektriske på disse bilene?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-01-26 01:42:10 +0200

selve motorene er det stort sett ikke problemer med, men noen pumper sliter, og selve hjernen til disse, Det problemet løses ofte ved å flytte fsd giveren vekk fra selve motoren som blir så varm, og sette den på innerskjerm eller så. det følger gjerne med kjøleribber som man monterer denne på, samt nødvnedige kabelforlengere. det er jo store og tunge biler og motorer, så det sier seg selv at det er større slitasje på kuler og ledd enn en liten fiesta :) Men om du bytter så kjøp kuler osv MED smørenipler. om du smører litt en tre fire ganer i året, så trenger man ikke bytte kuler på årevis :) Min erfaring med det elektriske er stort sett bra, men kanskje ikke så orden som på en MB eller volvo, Men holdbart , ja! Men pass på at alle kabler og kontakter sitter som det skal. likedan med bolter osv. det er mye grovere saker dette enn en liten japs eller europeer, slik at gjenger osv er grovere, og kan løsne :) har kjørt amerikansk siden 1983, så en viss erfaring har man etterhvert :)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger