0

Vibrasjon høy fart

spurt 2022-06-28 07:33:54 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Har en 2016 AWD. En vibrasjon som har vedvart siden vinter i år. Byttet masse deler på mistanke. Drivaksler foran, alle 4 hjullagre, nye bremser for/bak. Bærearm/kuler foran. Fremre treværs foringer bakaksel. Mellomaksel. Ser ingen skader/tegn til det under. Hadde en bolt i mellomaksel feste som knakk under kjøring. Vibrerte voldsomt da. Borret og satt ny bolt så ble det bedre men siden har bilen aldri vært fri for vibrasjon i sete/gulv i hele bil. Ikke ratt. Og ja, er ikke hjul fordi har prøvd med 3 ulike hjulsett og resultatet er det samme. Verdt å nevne at det ikke har noe med eller uten gasspådrag. Hatt bilen i nøytral og vibrert igjen. Mulig har glemt å nevne ting jeg har sett på eller byttet. Men 2 verksteder som heller ikke finner noe. Dette er komisk. Utrolig lei...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-06-28 10:46:47 +0200

updated 2022-06-28 17:45:45 +0200

Ja mye er jo prøvd her, bremseklosser eller handbrekk som ligger på slik at det blir varmt kan også føre til masse vibrasjoner. Ellers kan man jo også mistenke de bakre drivakselene. Du sier du har byttet midtre mellomaksel og hadde problem med en knekt bolt som ga vibrasjoner. Mellom aksel er fremdeles missenkt her og var det en brukt du satte inn så kan kryssene i aksler slites over tid og begynne å vibrere også fra en aksel fra en annen bil da bilene er tunge. Ikke sikkert du kommer videre med dette men verdt å sjekke igjen. Mellomaksler har også oftest et midtmontert gummi dempet lager eller en såkalt Hardy kobling som noen produsenter bruker som kan slites over tid.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger