0

Hvilken motor er bra på skoda superb 2011

spurt 2022-06-29 17:41:32 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg skal kjøpe med skoda superb 2011. Men jeg lurer på hvilken motor burde æ Gå på som er god og lite feil på?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-06-30 11:07:02 +0200

Ville nok valgt 2,0 common rail dieselen..

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-07-01 10:48:20 +0200

Jeg tror, som Car Wizard, at 2-liter diesel er det beste – og vanligste valget her.

Motorene er generelt gode, og forbruket relativt lavt. Dessuten passer motoren bilen godt.

Sjekk servicehistorikk, vær ekstra oppmerksom på automatgirkassa, sjekk at bilen ikke napper / rykker ved i igangsetting. Det siste kan tyde på feil på tomasse-svinghjulet (manuelt gir) og vær klar over at partikkelfilteret kam tette seg om du har mye småkjøring.

Ønsker deg lykke til med bilkjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-07-01 15:41:26 +0200

Ja, Superb kler definitivt best dieselmotor. Høyere komfort, mer enn tilstrekkelig anvendbar kraft fra lave og midlere turtall og ikke minst, lavt drivstoff-forbuk. Vær dog ops på at det er en motor der man IKKE slarver med oljeskift/filterbytte! 15.000 km bør være regelen, maks 20.000 ved overveiende langkjøring. En bil som er kjørt "langt" er normalt sett ikke noe problem, men sjekk servicehefte, historikk: bilen bør være passet sånn nogenlunde godt på. Dernest: se opp for rust, ta gjerne en "grovsortering" med sjekkliste i hånden selv, men er ikke bilen understellsbehandlet som ny og deretter fulgt opp med jevnlig etterbehandling, avtaler du NAF-test med selger FØR du undertegner kjøpekontrakten. Selv ikke en faglært bilmekaniker har mulighet til å "sjekke" en bil godt nok der ute på tunet hos selger! Og nei, "fabrikkbehandlingen" mot rust er IKKE god nok på noe som helst som kommer fra Møller! Den norske vinteren er ikke avskaffet, ei heller veivesenets evige kjemikaliebruk fremfor vanlig sand og brøyting!

Ellers har Benny tre gode poeng med girkasse mv, derved har du nok oversikten over de viktigste problemstillingene her! Summa summarum, Skoda er bunnsolid kvalitet, bedre enn VW selv om man skal tro VW! Lykke til fra meg også!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger