TV 2 Play
Min konto
0

Bør man velge vanlig eller premium diesel?

spurt 2022-07-01 15:25:25 +0200

anonym bruker

Anonym

Heisann!

Har en 12 år gammel Ford Kuga med dieselmotor, som tross alder er i ganske god stand. Bilen brukes hovedsaklig til langkjøring (ukependling og hytteturer). Har en ambisjon om å ha denne bilen lenge, det mest bærekraftige og miljøvennlige er jo tross alt å bruke opp det man har før man kjøper nytt...

Så, til spørsmålet: Jeg har lagt merke til at det vanligvis tilbys to typer diesel langs veien, eksempelvis på Cirkle K som bjudar på med "miles PLUS" og "miles" diesel. Har det noe for seg å spandere på den ekstra krona som "miles PLUS" koster, eller er dette bare oppspinn og markedsføring?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-07-01 16:06:42 +0200

Ja det er stort sett bare oppspinn og trolig er det fra samme tanken dieselen tappes, muligens at det er en pumpe som mulig skal tilsette noe additiver men det tror jeg ikke før jeg får se det at disse blir etterfyllt med nevnte additiver. Vi mennesker lar oss som sagt lure og er det litt dyrere så ja da er det sikkert litt bedre for bilen min. Jeg har demontert diesel dyser på biler som har gått 250000 km men ser ikke spor av noe belegg på disse så hvorfor betale mere for at det liksom ikke skal komme belegg når det likevel ikke gjør det. Alle mulige preparater har blitt solgt oppigjennom tiden for det ene og det andre men har aldri hørt at noe av det har virket foruten at Benny sa at han hellte på en flaske dyserens på en bil han skulle ha igjennom en eu avgass test. Tror ikke at det var dyser som ble renset men snarere at dieselen fikk en boost slik at midlertidig forbrenningen ble en smule forbedret men kan også ha vært tilfeldigheter.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar