0

Foliering og behandling

spurt 2022-07-29 09:59:34 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny

Vi vurderer å foliere bilen med blank lakkbeskyttelsesfolie. Bilen er bare 6 måneder gammel. Men burde man ta en behandling med for eksempel keramisk lakkforsegling før man legger på folien hos et verksted. Vil det bli et bedre resultat? Og burde man polere eller behandle folie i ettertid utover vask?

Mvh Roger

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-07-29 10:28:21 +0200

Heisann – og takk for interessant spørsmål.

En bil som skal folieres må være gullende rein før man går i gang med jobben. En seriøs aktør vasker nok uansett bilen før jobben gjøres for å få den helt støvfri.

Keramisk coating ville jeg vært skeptisk til. Det kan gjøre at folien ikke fester seg, eller fester seg godt nok og løsner. Når det gjelder vanlig polering tror jeg det går grei. Men jeg ville forhørt meg med de som skal foliere bilen om hva de mener.

En foliert bil, så lenge den ikke er foliert med matt folie, kan vaskes og poleres på vanlig måte. Det man skal være oppmerksom på er om man bruker poleringsmaskin. Da må man være varsom så det ikke blir for varmt. Det kan skade folien.

Ønsker deg lykke til med folieringen!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger