0

Dine tanker rundt Volvo v60 T3 2013

spurt 2022-08-01 09:54:47 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Jeg kjøpte en Volvo v60 2013 modell med T3 1,6l turbobensinmotor, med manuell girkasse. Bilen har akkurat passert 100K og har kjørt 40k i mitt eie. Hva er det jeg bør være oppmerksom på på denne modellen med tanke på kjente feil og vedlikehold for å beholde verdien? Er det lurt å ta Polestar-optimalisering for at bilen skal være med «attraktiv» på bruktmarkedet? God sommer!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-08-01 11:01:01 +0200

Heisann! Dette er en kurant og veldig grei bil. Den hadde riktignok noen tilbakekallinger og noe små-rusk i starten, som vi gjerne kaller barnesykdommer på en ny modell.

Utover dette kjenner jeg disse bilene som trygge, driftssikre og greie uten noen store familie-sykdommer.

Jeg tenker at vanlig vedlikehold og bytte av det som etter hvert kommer av slitedeler er det som skal til for å holde denne på veien i mange år framover. Den har jo ikke gått langt. Litt god lakkpleie og veldig gjerne en anti rust-beskyttelse og ellers omsorg og kjærlighet – så har du denne lenge.

Jeg tviler på om en optimalisering vil gjøre den så mye mer attraktiv på bruktmarkedet. Det måtte i så fall bli mest for din egen del og glede, mener jeg.

Lykke til med fin og god bil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger