0

Hjulene på bilen vil ikke gå rund?

spurt 2022-08-07 20:07:00 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg har en Honda crv 2006 model. Med automatgir. Den har stått parkert i ca fire/fem uker, grunnet ferie. Jeg startet bilen og satte den i revers og skulle rygge den ut, men hjulene rikket ikke på seg. Jeg satte den i drive, men hjulene beveget seg heller ikke fremover, til tross for at jeg trykket hardt på gasspedalen. Hva kan ha skjedd og hva kan jeg gjøre?

Vh Yvonne

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-08-08 10:33:47 +0100

Hei Yvonne.

Dette er en ganske vanlig feil på vinteren, da håndbrekket kan «fryse fast». På sommeren derimot er det ikke så ofte man hører om dette.

Trø jeg gjette på at bilen har stått med håndbrekket på? Og kanskje ute?

Jeg tipper og tror at det er håndbrekket som er problemet her også. Det har rett og slett satt seg fast. Det skjer innimellom. Sørlig om bilen har stått ute og det har kommet en regnbyge eller to mens du har vært borte. Fukt kan bli til rust, ofte er det ikke så mye som skal til for att dette setter seg. Noen ganger som stein.

Ofte er et par gode rapp med en litt tung hammer på bremsetrommelen / evt. kalipteren om bilen har skivebremser bak (da må man være litt mer forsiktig) det som skal til. Dette må sees på litt som en nødløsning.

Men det kan også være selve mekanismen `/ mekanikken i håndbrekket som har kilt seg / sitter fast.

Den beste og mest varige løsningen er å demontere, rengjøre, evt. skifte deler om det trengs, smøre oppå alt og sette dette sammen igjen. Da er det nok i så fall en jobb for et verksted, men noen stor og dyr greie er det uansett ikke.

Ønsker deg lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger