0

Ford econoline

spurt 2022-08-29 09:59:33 +0100

anonym bruker

Anonym

Hva vedlikehold er viktig på en ford econoline 7,3 diesel motor og drivverk

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-08-29 10:14:42 +0100

Med regelmessig service og oljeskift går disse motorene svært langt. Største utfordringen her er automatgirkassa som ikke er like driftssikker som motoren og som før eller siden må overhales. Hvilket er en ganske dyr fornøyelse.

Jevnlige oljeskift + filterbytte på girkassa hjelper så klart på livslengden.

Ellers begynner jo Ford Econoline generelt å bli tilårskomne biler – med det dette fører med seg av ulike utfordringer. Dette er biler som MÅ sjekkes nøye FØR kjøp.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-08-29 10:29:09 +0100

Hva er forbruk på en 7,3 motor på pen kjøring bykjøring og langkjøring

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-08-29 20:55:58 +0100

Om dieselforbruket i det hele tatt er noe som bekymrer deg, er dette definitivt ikke bilen for deg! Noe sprikende tall, jeg ville lagt "worst case" til grunn her, og tallene, de spriker fra 1,2 til rundt 2 liter på mila - på langkjøring. Jeg vil hevde at 1,2 liter er fri fantasi for en bil med det som i realiteten er en motor som hadde passet bedre i en semitrailer og har luftmottand som en murvegg. Småkjøring, bykjøring, kall det hva du vil, gir deg garantert et forbruk well beyond to liter på mia. Kfr gjerne tilsvarende biler fra Dodge og GM fra samme tidsepoke, legg til dette med spenningsmomentet med girkassa over og det faktum at alt som har med bremser og hjuloppheng å gjøre, enn si dekkutgiftene, vil gjøre et dypt innhugg i lommepungen din enten du vil eller ikke - det koster å være kar. Og en tilårskommen amerikansk bil med lastebilmotor under panseret - "dyr fornøyelse" er bare fornavnet, og nei, det ingen fornøyelse, det er ofte ensbetydende med personlig ruin og gråt og tenners gnissel om du ikke har langt over gjennomsnittet god økonomi!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger