TV 2 Play
Min konto
0

Bil som ikke er solgt ny i norge blir kat tilbake i USA

spurt 2022-08-30 11:11:11 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei!

Jeg har en Honda Ridgeline som aldri ble solgt ny i Norge av Honda, men en del biler ble importert både privat og via andre forhandlere. Dette var en modell som ble laget for det amerikanske markedet og jeg leste at det nå er tilbakekalling i Amerika på disse bilene etter at det er oppdaget en feil som kan forårsake drivstofflekkasje. Siden denne aldri har blitt solgt ny av Honda, tror jeg det ikke blir noen tilbakekalling her i Norge. Jeg lurer derfor på hvordan eiere av en bilmodell som ikke er solgt i Norge skal forholde seg eller gå frem i slike saker? Problemet er like alvorlig selv om bilen kjøres i USA eller i Norge.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-08-30 14:09:25 +0200

updated 2022-08-30 14:22:25 +0200

Huff nei den kommer nok til å bli komplisert. Ingen produsent gir ved dørene og er den solgt i Usa i Hondas system der så er det nok der den må utbedres. Dette blir nok uaktuellt i ditt tilfelle da det kommer til å koste an arm and a leg som de sier i Usa så du må nok nesten sette deg inn i hva dette innebærer av reprasjoner og så utføre og betale for reprasjonen i Norge hos et lokalt Honda verksted. Man kan søke Honda i Japan om dekning av deler eller hele reprasjonen men tviler på at verkstedet er spesielt inntressert i dette og er ikke engang sikkert at bilen er typegodkjent i Eu foruten at visse modifikasjoner måtte utføres. Ingen kommer til å ville ta i dette med illtang så her er det din egen vilje til å kontakte Honda Japan for kommunikasjon og eventuellt tilbakebetaling av beløp for reprasjonen. Regn med tung og kronglete saksgang her men det kan gå bra. Men man skal huske på en ting og det er at bilene går kanskje i California og Texas der temperaturene er skyhøye i forhold til i Norge sånn på årsbasis og som vi vet kan høye tempraturer og uv lys foringe plast og gummi slanger mye raskere og føre til lekkasjer enn vi med vårt klima gjør så regner med at du kan sove rolig om natten ihvertfall til du har funnet ut den direkte årsaken til tilbakekallingen.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar