0

Hengerfeste vekt

spurt 2022-09-15 01:34:31 +0200

anonym bruker

Anonym

Hva er årsaken til at det ikke er mulig å få hengerfeste til Tesla mod S som tåler/godkjent med henger? 2018 mod gir klar beskjed om at festet ikke tåler mer enn sykkel stativ bak på kula 70 kg

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-09-15 09:45:49 +0200

Om du søker her, finner du flere svar på samme spørsmål, og vårt store orakel Benny har også publisert en ganske så omfattende artikkel over emnet. Ellers er det korte svaret at nei, Tesla fant det ikke bryet verdt å få model S godkjent for hengerfeste dengang da, sånn er det bare. Det har med kostnader å gjøre, og noe kynisk sett, dette med att man bare MÅ HA hengerfeste og henger for å fløtte på ditt og datt, det er liksom ikke den store greia der borte i Teslaens hjemland. Der har man pickuper som kan slepe hengere med en vekt som nærmer seg "tungtransport" til sånt, må vite!

Og som vi vet....det norske markedet er - også når det gjelder elbiler - mikroskopisk i den store sammenhengen. Da blir det som det blir, det er liksom litt mer komplisert å få på plass et godkjent hengerfeste enn f.ex varme i setene. Og nei, den kula som er der bak på 2018 Model S er ikke et hengerfeste i begrepets rette forstand, det er aldri påtenkt å være noe annet enn en "duppeditt" du anbringer f.ex et sykkelstativ på. Du kan også hekte på denne famøse "bagasjeboksen", men godkjent totalvekt på denne "kula" er fortsatt 70 kg.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-09-15 12:08:17 +0200

Tror det står 0 kg i Teslas vognkort og da er det altså heller ikke lov med dette sykkelstativet så de 70 kg som blir nevnt er nok selve stativets godkjennte vekt og står sikkert stemplet på det men stativet veier jo noe det også så sier seg selv at det ikke er lov når tillat vekt der bak er 0 kg. Man blir sikkert ikke bøtelagt hvis du har en kule der bak og man bare har et sykkelstativ der men skulle du ved et uhell prøve deg med en henger for bare å kjøre vekk noe småskrammel så kan boten bli stor og skulle det skje noe så vil forsikring selskapet sette seg skikkelig på bakbeina og flå av det meste av forsikring summen både på din bil og andres så forall del ikke gjør et slikt stunt.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger