0

Frakoble kollisjonspute

spurt 2022-09-15 06:21:14 +0100

Jeg vurderer å kjøpe MB coupe - C eller E modell. Helst E200 bensin fra 2017-2019. Jeg henter jevnlig 3 barnebarn i barnehage og må dermed ha en 8-åring i forsetet. Kan kollisjonsputa foran kobles ut ved enkel bryter eller må jeg evt. til verksted for permanent frakobling?

Med hilsen Bjørn Wrige

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-09-15 09:39:12 +0100

Det er overveiende sannsynlig at du vil finne en form for bryter som løser dette noe spesielle problemet for deg, det er jo så enkelt som å sette dette opp på sjekklista når du er ute på tur for å sjekke aktuelle biler, ikke sant? For, du har vel ikke tenkt å kjøpe usett? Det er ikke tilrådelig - og med en bil i en alder som ligger rundt utløpsdatoen for fabrikkgarantien - på den ene eller andre siden - er en NAF-test FØR kjøp en selvfølge.

Og nei, bare så det er sagt: du kan ikke koble fra kollisjonsputer - det innebærer at bilen ikke lenger er i samsvar med typegodkjenningen - med de konsekvenser dette har - barnebarn eller ikke barnebarn. Sånn er det bare. En helt annen ting er at avhengig av barnas alder kan være noe utfordrende med barneseter i baksetet på en coupe-modell. Om vi snakke om barn som må ha hjelp for å komme på plass og spennes fast, ja da skal du være en sprek bestefar for å håndtere denne øvelsen! Dernest bør du rett og slett ta med deg barnesetene når du ser på bil, og se om dette virkelig er liv laga. Antagelig ser du for deg et oppsett med et bakovervendt og et forovervendt barnesete, det kan gå, men du bør virkelig sjekke hvor mye plass det blir igjen i passasjersetet foran når barnesetene er på plass. E200 er ikke verdens største bil, og en coupe har særegenheter som kan gi spennende utfordringer. Rett nok har vi noen års erfaring med VW New Beetle som besteforeldrebil med to hhv tre barneseter her hjemme, det fungerer, men en viss aldersforskjell mellom barna er en klar fordel: det ville vært utfordrende med det være seg tre eller sogar bare to barneseter av den "store" sorten - du vet - de som er "regelen" for barn under 5 år.

The Bottom Line er at den kloke tar med seg iallefall de to barnesetene som er aktuelle for baksetet når han er ute og ser på bil - ingenting slår en "live" test! Jeg var så freidig at jeg lot merkeforhandleren montere og teste at dette virkelig gikk for oss når vi var i samme forsåvidt lykkelige situasjon for noen år tilbake! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-09-15 11:53:01 +0100

Ja normalt kan man koble fra passasjer kolisjonsputen foran og da gjerne via en nøkkel slik at man kan sette barnestolen i setet. Har man denne muligheten så er det i samsvar med typegodkjenningen men må man på verksted for å koble ut denne så kan det jo være noe tvilsomt men tar man isåfall bilen til Mercedes verksted og de sier det er greit å koble den ut så er det lov men foralldel ikke bruk bakgården auto og kebab til dette stuntet.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger