0

Hvor mange biler har samme elektroniske nøkkel?

spurt 2022-09-15 22:12:18 +0100

anonym bruker

Anonym

Min kone opplevde i dag en merkelig og forhåpentligvis skjelden hendelse. Hun hadde handlet på et kjøpesenter og skulle sette varene inn i bilen. - Hun parkerte handlevognen ved siden av bilen sin, trodde hun, og trykket på den elektroniske bilnøkkelen for å låse opp bilen. - Det sa klikk, klikk, og bilen åpnet seg. Min kone lesset inn varene i bilen sin, trodde hun, og låste den for å fortsette handleturen til en annen butikk på senteret. Da hun gikk tilbake med handlevognen stusset hun, noe var galt, hun hadde lagt inn varene i en annen bil. Min kone har en sølvfarget Mercedes 160A type. - Bilen hun la varene sine inn i var en Mercedes B-type, og den ver parkert rett ved siden av min kones bil. - Begge bilene responderte på bilnøkkelen til min konel, klikk, klikk. Min kone skjønte at hun hadde tabbet seg ut og lagt inn varene sine i feil bil. - Hun gikk tilbake og åpnet igjen bilene med et trykk på fjernkontrollen, klikk, klikk,- begge bilene åpnet seg. - Min kone følte seg ille berørt, så seg sjenert rundt, hentet ut varene sine fra den fremmede bilen og la dem over i sin egen bil. Deretter ventet hun en stund på eieren av bilen som lot seg åpne med min kones nøkkel. - Ingen eier dukket opp og min kone reiste hjem. I etterkant sitter min kone og jeg igjen med erkjennelsen: Den elektroniske nøkkelen har ikke unik kode! Hvor vanlig er det at du kan låse opp andres biler med din egen bilnøkkel? - At to biler som tilfeldig parkeres ved siden av hverandre kan åpnes og lukkes med samme nøkket, klikk, klikk, er da ganske sprøtt! Nesten som å vinne 7 rette i lotto. Ja, hvor vanlig er dette?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-09-16 11:21:05 +0100

He he ting skjer jo men en ting er jo det med frekvensen for å åpne bilen med fjernkontroll og da attpåtil 2 stk som står side om side til det å kunne sette seg inn og eventuellt stjele bilen. Her er det et par barrierer til som skal overvinnes nemmelig nøkkel og transponder som aktiverer immobiliser systemet. Hadde din kone fortsatt med sin vimmsing og hadde kunnet kjøre avgårde med B klassen så ville jeg nok spurt Mercedes eller Bos om hva som egentlig skjedde her. Hadde man kunnet kommet hjem med en annen Mercedes med alle disse faktorene og som var identiske for 2 biler som sto side om side så ville jeg nok om jeg var din kone tippet lotto i noen uker fremover som du selv sier.

Hi,sen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger