0

Glc de 4x4 2022

spurt 2022-09-20 12:28:47 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg har ikke strom i garasjen.Kan jeg glemme strom og bare bruke disel ???Selgeren paastor det

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-09-20 14:52:09 +0100

Trenger du lys og en kontakt til el verktøy så ja går fint å bruke et Honda diesel drevet aggregat. Men er nok ikke en permanent løsning da slike aggregater konsummerer noe diesel så ønsker du å lade elbilen din kan det lett gå i tap.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-09-20 21:31:51 +0100

Om jeg tolker deg rett, snakker vi om en Mercedes diesel hybrid. Som en hvilken som helst annen ladbar hybrid, det er problemfritt å kjøre bilen i vanlig hybridmodus og rett og slett glemme hele ladepluggen. Du får så alikevel svært lavt forbruk. Bakdelen er at du altså ikke kan spare drivstoffutgifter ved å "tanke" strøm på hybridbatteriet. Om det betyr voldsomme summer? Neppe - kfr at dieselmotoren uansett går "litt" selv om du tror du kjører i "rent" elektrisk modus. Men joda, det er en besparelse med i bildet - om du bruker hjemmelader innimellom.

Nå sier du ikke noe om avstanden fra bolig til garasje, eller om du bor i et borettslag eller whatever. Fort gjort å glemme, men første hovedsetning gjelder fortsatt: for Gud og elektrikeren er (nesten) ingenting umulig. Skal du lade, må du jo uansett sørge for å skaffe deg en forskriftsmessig hjemmelader, ikke sant? Og en forskriftsmessig hjemmelader - der må du ha besøk av elektrikeren uansett. Om han trekkeren kabel fra huset og ut i garasjen samtidig, ja sogar TO kabler - en til alt det andre du kan trenger strøm til også - ja da blir det jo god sort, ikke sant? Joda, det koster, og det tar noen år på å "lønne seg", men i den store sammenhengen er jo ikke dette mer enn en pølse i slaktetiden.

Om du bor i et borettslag, eller har en garasje langt fra bolig osv - ja da vil det ofte også finnes løsninger. Det kan fort gå greit om du bare begynner å nøste opp skal du se! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger