0

Skuffende mange fossile griser !

spurt 2022-09-24 16:59:34 +0100

Utenfor kjøpesenteret i nærheten av der jeg bor står det nesten kontinuerlig en bil eller to og går på tomgang, mens "gubben" sitter inni. Det ser ut til at de fleste venter på fruen som er inne og handler. Har dere ikke forstått at det som kommer ut av røret bak på bilen ikke akkurat er sunt for oss ? Hadde det vært svarte vinteren og behov for tomgangskjøring for å tine is på vinduene kunne jeg forstått det. Men ikke på fine sommerdager, Skam dere !!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-09-24 21:47:38 +0100

Tja, du skal se at disse små og litt større nøff-nøffene vil ha det kaldt inne i bilen der de sitter, som kjent er det ikke noe særlig fres i klima-anlegget om motoren ikke går. På min bil har jeg vinduer som kan kjøres ned, det gir tilstrekkelig kjøling i alle temperaturer under pluss 40 for min del, men hvem vet, kanhende disse stakkars nøff-nøffene har biler der vindusheisene har gått i støkker :-)? Eller kanskje de tror vindusheiesene bruker for mye strøm? Mange fikse ideer ute og går - min far brukte aldri vifta - nettopp fordi han innbilte seg at den brukte for mye strøm, bla på hans Opel med 6 volts elsystem!

Jeg har også merket meg at det er mennesker som av en eller annen merksnodig grunn lar bilen stå og surre på tomgang når de er inne i butikken. Rett nok bor jeg et sted der biltyveri ikke er spesielt utbredt, men likevel...! Det er de samme menneskene hele tiden, sommer som vinter, og som vi vet, iallefall på en dieselbil er det meningsløst å la bilen stå på tomgang for å varme opp bilen - en dieselmotor gir svært lite spillvarme på tomgang. Sånn bortsett fra det derre med eksosen og helsa til de som måtte legge seg på bakken bak bilen for å trekke frisk eksos, det er ganske så meningsløst dette her - tro om disse menneskene innbiller seg at de "sparer" starteren på dette viset - altså at de tror starteren blir utslitt og bilen ramler fra hverandre om de ikke lar motoren stå og gå? Hvem vet, kanhende de lar bilen stå og gå der hjemme i garasjen også! Det er ikke alt vi skal forstå!

The Bottom Line er at det er vanskelig å snu andre, den eneste vi kan påvirke sånn nogenlunde er vårs sjæl! Jeg slår konsekvent av motoren umiddelbart når jeg stopper, den vanen har jeg hatt gjennom et helt liv. Vi får gå foran med et godt eksempel og satse på at nøff-nøffene legger merke til det og begynner å tenke litt etter - kanhende endrer seg!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger