0

Svart røyk ved gasspådrag

spurt 2022-09-25 12:00:16 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Her om dagen så begynte det å komme svart røyk ut av eksosen. Jeg har skiftet dyser, egr og nytt ledningsnett på bilen. Gjort på verksted. Bilen går greit opp i fart, men har ikke samme akselasjonen som før på GT’n, med sine par 100hk + Før dette skjedde og etter verksted oppholdet. Så merket jeg at når jeg brukte cruisekontrollen så jagde farta opp og ned med ca 5km/t og virket hakkete å kjøre. Har tatt det opp med verkstedet, men de sa det ikke var så farlig. Som sagt, så oser det fælt med svart røyk og kan røyklegge hele bygda ved pådrag 😅 Er noen som har lurt på om jeg har tukla litt for å få dein røykskyen etter meg, men det er altså ufrivillig😆 Vet ikke om verkstedet har gjort noe og vurderer å dra til ett annet verksted. Slik at de kan gå over jobben som er gjort. Har du noe tips?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-09-25 20:07:19 +0100

Det du beskriver, fremstår som om bilen får altfor feit blanding...den drukner formelig i drivstoff. Jeg ville nok tatt en runde til med de som har gjort jobben, det var neppe spesielt billig. Om de fortsatt mener det er "riktig" at bilen din skal ryke som et kølfyra llokomotiv, ja da ville jeg sett meg gjort to ting: tatt et ord med min nærmeste NAF teststasjon...kjekt å være medlem....og bedt om et kvalifisert råd....om de ikke har noe faglig å bidra med ifht din bil,....ville jeg sett meg om etter et verksted i nabolaget som virkelig kan dette med innsprøyting, dyser og sådan mer og som et minimum innhentet en uttalelse derfra.

Ellers finner du oppskriften på hvordan du skal gå frem når du er misfornøyd med reparasjon av bil, HER: https://www.forbrukerradet.no/forside...

I korthet: om du vil komme noen vei, det være seg få fiksa ting eller få igjen pengene du har betalt, ja da dreier det seg om å gjøre de rette tingene i rett rekkefølge. Uansett: lykke til!!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger