0

Motorfeil - LC 150 - 2021 modell

spurt 2022-09-28 06:07:51 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny Etter å ha kjørt Toyota LC siden 2006 og vært mer enn fornøyd i alle år, har jeg nå opplevd noen rare greier. Bestilte ny LC 150 som jeg fikk i fjor sommer. Bilen nøkker som bare rakkern. Spesielt rundt 60 km/t i 4 gir, oppleves det som om man drar ut choken på en gammel Volvo B20 motor, bilen nøkker så man sitter og "hopper" i setet ( litt overdrevet med hopper, men kjenner at hele bilen nøkker :-) ) Som en passasjer av meg spurte " kjører du på kenguru-diesel eller".... ? Det som jeg opplever som det verste i denne sammenhengen, er Toyota sin manglende hånderiong av dette. Lokal Toyota - forhandler hvor bilen er kjøpt, samt Toyota Norge, sier at dette er en tilbakemld de har fått fra mange eiere, og må ansees som"en standard" !!?? og ikke vil bli utbedret. Synes dette er en særdeles merkelig løsning fra en av vedrend største bilkonsern på da en kjent motorfeil. Meg bekjent gjelder dett ekuin den siste modellen som kom i 2021 oppgradert motorytelse til 204 hk. Jeg mistenker at dette er noe med utslipp som ikke Toyota greier å imøtekomme ved å gi bilen mer diesel som jeg vurderer at kan være saken som fører til nøkkingen. Har du som ekspert noen gode råd her ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-09-29 11:06:38 +0200

Jeg ville ikke gitt opp så lett, nei en bil skal ikke hoppe som en kengeru uansett gir eller hastighet. Man skal ikke slå seg tilro med at sånn er det bare heller som Toyota sier så forslaget er å llån en tilsvarende din til å prøvekjøre og se om den har samme oppførsel og har den det kan det jo være noe i det men har den ikke det så prøver de jo letteste utvei her. At en mekaniker fra Toyota verkstedet er med i bilen og får oppleve det selv er kan også være en mulighet. Det kan være 2 feil her og det er at girkassen kan ha problem med å finne riktig gir her og pendler opp og ned fks mellom 4-5 eller 4-3 i 60 km/h eller at det er problem med diesel tilførselen. I begge tilfeller kan man trolig oppdatere software i girkasse eller motor ecu.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger