0

Subaru XV serviceintervall 7000km?

spurt 2022-10-25 18:59:11 +0200

anonym bruker

Anonym

Servise intervall . 15000km, eller 12 mnd. Det som kommer først. Dette sies på merke verksted, hvorfor? Dersom jeg kjører 7000km PR år så vil jo min bil få dobbelt så stor servicekostnader i forhold til den som kjører 15000km PR år. Det burde være nok å holde seg til kjørte kilometer?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-10-26 07:49:35 +0200

Service intervallene er lagt opp som en blanding av antall kjørte km samt antall år på veien. Noe skal byttes og sjekkes på tids intervaller mens annet avhenger av antall kjørte km og slik har alle produsentene av biler lagt opp sine service intervaller. En olje fks bør byttes årlig uansett antall kjørte km da forurensninger og lignende som dannes i motoren fks kondens som blir til vann blir rensket ut. Frostvæske og bremsevæske fks byttes på tids intervall da de slites og forurenses på en annen måte. Som du ser så blir det da ikke dobbelt så dyrt med servicer men kanskje noe dyrere for bilen med lav årlig kjørelengde. Man bestemmer jo selv hvordan man legger opp service regimet sitt hvis man tar sjansen på å krangle om garanti ol hvis noe uforutsett skjer da alle har dette med at garanti bare gjelder hvis man følger service intervallene så det kan vi like eller ikke men slik er det nå.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger