TV 2 Play
Min konto
0

Har sett på en Opel Combo på finn, Lurer på pris og Km stand

spurt 2022-11-10 18:43:59 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg har sett på en Opel combo på finn.no, Det er en 2011 til 30.000, Den er gått 235000km, noe som jeg syns er vell langt for en slik bil. Vet for å være ærlig lite om disse modellene og lurer på om du har en fin kommentar om dette.

Er det for godt til og være sant?

Finn koden er: 277745954.

Mvh Adrian Dømbe.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-11-10 21:49:49 +0200

Opel Combo er en liten varebil som de fleste fabrikantene har en utgave av som fks VW Caddy, Citroen Berlingo, Ford Transit Connect. osv. De brukes gjerne av sjåfører som bruker de i yrkes sammenheng og kan se ganske lurvete ut når de får noen år på nakken. Bilene er enkle og regnes som driftsikre hvis de får et minimum av stell blant annet oljeskift. Nå vet jeg ikke helt hva du mener med for godt til å være sant da biler som dette skjelden er verdt mere enn de er til salg for og helst mindre. Alt er billig produsert også rust behandling så ønsker du en slik så foralldel foreta en Naf test før kjøp da alt kan være galt med en 11 år gammel arbeidsbil der sjøføren normalt er mest opptatt av hvor mye verktøy og ræl han greier å stappe inn i bilen og fører over tid til utslitte hjul lagere, fjæring og bakaksel problemer på mange varebiler. Fin kommentar må vel bli at bilene er greie å kjøre de som nye og holder sikker for mange som eneste bil uten større kostnader enn hvilken som helst annen bil men så var det det med bruken da som kan sette dype spor i enhver bil som behandles røft.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-11-11 16:38:51 +0200

Som Kamerat Wizard sier, her kan "alt" være galt. Det som stikker ut som en vond finger på den bilen som ligger ute for salg, er antallet eiere.....med tre eiere er det overveiende sannsynlig at minst to av dem er yrkesbrukere. Det kan du jo finne ut av om du sjekker tidligere eiere, men det er en setning til som tilsier at dette er en bil man ikke engang tenker tanken på uten en NAF-test: prisen kan "diskuteres". Om du er i markedet for en slik bil, betal heller litt mer for en nyere bil, fortrinnsvis privatkjørt eller kjørt i "lett" tjeneste, med en, maks to eiere. Se gjerne hen til Citroen Berlingo med det samme du er i gang, som Opel er Citroen et merke som av en eller annen grunn ikke er særlig attraktivt i Norge. Det gir mer bil for pengene. Kjørelengden er ikke nødvendigvis et problem, det er først og fremst antall år på veien som tar rotta på en bil, men små varebiler blir altså altfor ofte nedlessa med eierens "habengut". Enkelte biler er imidlertid i privat eie...som pendlerbiler....det er gullgjeve greier!

Den virkelige høydaren er - der som ellers - rust, rust og atter rust. Og nei, du klarer ikke å "sjekke" bilen godt nok der ute på tunet hos selger...! Derav dette med NAF-test, det koster litt, men det er MYE billigere enn å bli sittende med en bil der skiltene drøsser av ved neste EU-kontroll. Og nei, du "tar" ikke rusta, rusta tar deg! Å reparere rust er som kjent ikke noen gjør-det-selv-jobb for de fleste av oss, og det er fryktelig dyrt å reparere rustskader ellers....derfor bruker man heller tid og ressurser på å finne en bil i best mulig stand, og betaler gjerne litt mer. Det lønner seg - veldig!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar