0

En god søndagsbil

spurt 2022-11-18 06:22:22 +0100

anonym bruker

Anonym

Har alltid likt design på mercedes e-klasse fra 2002-2009. Har hatt i tankene å kjøpe en pent brukt 2006-2009 som jeg kan ha som søndagsbil og ta vare på for fremtiden. Ser det fortsatt dukker opp pene eksemplar. Har tidligere hatt en 2003 modell og er klar over problemene som de hadde med rust i hjulbuene. Men, er dette ellers gode og solide biler? Skrur ikke selv, så er jo redd dette kan bli et dyrt prosjekt. Vil helst ha en E240 med bensin, men ser at tilgangen til biler gjør at det mest sannsynlig vil måtte bli en e200d eller e220d.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-11-18 11:47:43 +0100

Heisann! Dette er absolutt en fin søndagsbil, som attpåtil nok kan brukes en fin lørdag også. Eller som en hyggelig hobby-bil i sommerhalvåret når været er fint og fuglene ikke har diare ..

Dette er jo relativt nye biler med høy komfort, grei sikkerhet og mer enn nok ytelser for dagens trafikk-flyt.

Jeg tipper 220 diesel er den vanligste motoren i disse. Dette er jo biler fra den gangen biler helst skulle ha dieselmotorer.

Jeg tenker likevel her at det aller viktigste er å lete opp en så hel og fin bil i så god teknisk stand som mulig. Sjekk, sjekk og sjekk blir mitt aller viktigste råd til deg. Glem ikke å se etter rust. Det MÅ du gjøre NØYE.

Det er mye lettere- og billigere - å fikse støtdempere, forstilling og bremser enn å begynne med rustreparasjoner.

Jeg støtter søndagsbil-prosjektet ditt fullt ut. Kjøp og nyt!

Lykke til med biljakten!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger