TV 2 Play
Min konto
0

Vurderer å kjøpe en 60 eller 70 talls chevy pickup. har sett på noen her i norge men prisene er ganske høye i forhold til usa og sverige. fant noen f

spurt 2009-12-08 21:52:25 +0200

Hei Vurderer å kjøpe en 60 eller 70 talls chevy pickup. Har sett på noen her i Norge men prisene er ganske høye i forhold til usa og sverige. Fant noen finne eksemplarer i Sverige til litt lavere priser og fordelen der er jo at en kan reise og se på objektet for en rimelig penge. Spørsmålet mitt blir derfor hvor mye koster det og få veteranbiler på norske skilt viss jeg vurderer import. Samt er det noen spesielt vedrørende godkjenningen ved biltilsynet en bør tenke på. Til slutt vet du/dere i broom om noen nettsider eller aktører i usa som kan være behjelpelig med kjøp frakt ¿ innførsel til Norge viss en kjøper bil fra statene. ved kjøp av bil i usa er det noe fallgruver jeg bør tenke på (har hørt skrekkhistorier om hønsenetting og sparkel osv.)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-08 13:39:25 +0200

Om du lurer på å ta inn bil fra statene er det å kjøpe Amcar å se etter annonsører der som hjelper deg. Ev kontakt din lokale amcar klubb å hør hvilke de vil anbefale deg da de sitter på mye erfaring med alt du lurer på.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar