0

når kom xc 60 polestar med siste oppgradering

spurt 2022-12-05 19:36:45 +0100

anonym bruker

Anonym

2023 kommer med masse oppgraderinger og lurer på når den kom ut for jeg driver å titter på en 2022 modell som er reg. i april 22.

dette er en polestar

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-12-07 15:50:28 +0100

Når vår godeste Benny ikke har dette i bakhue, er det egentlig så enkelt som å finne frem registeringsdata for bilen på nett, deretter søke opp telefonnummeret til våre gode venner hos Volvo Norge og be om å få teknisk avdeling og ta det derfra. Jeg regner med at det du referer til, er firmware upgrade....og ikke "hardware" som nye speil og ditt og datt.

Jeg tenker jo også at selger bør ha styring med hvilke oppdateringer som eventuelt er lagt inn underveis. og er ikke bilen oppdatert etter levering, ja da er det firmwarerrevisjonen som bilen ble levert med som ligger inne. Da blir spørsmålet til Volvo Norge om det finnes oppdateringer som er relevante for den bilen du driver og ser på. Ellers tenker jeg jo at første skritt kanhende burde være å gjøre litt mer enn å "se på" fra avstand....ta gjerne en tur innom selgeren og en hyggelig prat...så løser det seg nok skal du se! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger