0

Nissan Navara 2020 modell ut og inn av verksted

spurt 2022-12-06 17:58:33 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg kjøpte meg en Navara desember 2021 som hadde gått 29000 km. Etter bare 4 måneder så får jeg gul motorlampe som lyser, bilen blir satt på verksted og der finner de ut at noen ventiler må byttes og noe sensor greier. Dette er en garanti sak. Bilen blir reparert og alt virker ok. Så slutter cruisekontrollen og virke, men ble fikset. Det går nå to uker siden ventiler osv blir byttet så lyser gul motorlampe igjen. Lampen lyser i tre dager så slukker den. Jeg får beskjed av verkstedet at jeg skal ta kontakt vist den kommer tilbake. Jeg har nå vært ut og inn på verkstedet med denne bilen på under et år i mitt eie og begynner å bli lei og bekymret for påliteligheten til denne type bil, Jeg merker også at når det er kaldt og det blir kaldstart at det slår i ventilene. Ligger jeg på motorvei i mellom 90-110 km/t så er det en del vibrasjoner i bilen men ikke i rattet så jeg tror ikke det er noe med dekkene. Dette skjer uansett om det er vinterdekk eller sommerdekk på. Har du noen info om sykdommer på denne type bil og hva burde jeg gjøre med alle disse problemene?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-12-06 20:09:28 +0100

Det med at det tikker i vemntilene under kaldstart er helt normalt og kommer av at det er hydrauliske ventil løftere så det er bare noe du må leve med men skal forsvinne noen få sekunder etter start. Vibrasjoner som ikke kommer fra dekkene kan være ogghengs lagring i drivaksel eller koblinger til girkasse eller bakre diffrensial. Det kan også være en feil med de bakre navene(hjul lager) men skal da også normalt lage noe ulyd. En annen ting med Pickuper er at når man kjører uten last på planet så blir bilen litt tail happy så prøv å hive et par sandsekker på planet og se om det bedrer situasjonen ang vibrasjoner. Litt sensor feil har vel alle biler mer eller mindre av og er nok tilfeldigheter men er det noe du skulle tenke på så er det en understellsbehandling av spesiellt rammen utenpå og inni da de ruster noe forferdelig i Norsk salt sørpe. Noen Navaraer rustet så fælt i rammen at de knakk rett bak fører huset.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger