0

Er Facebook og YouTube dagens bilmekanikere.

spurt 2022-12-14 11:21:48 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Jeg kjøpte i 2021 en ID4. Jeg har siden starten vert medlem av gruppe for ID4 på FB.

Super bil, men som så mange nye elbiler så har det vert litt utfordringer.

Det som jeg observerer er at når det er problemer, enten stor dekkslitasje, problemer med app, problemer med software generelt, så henvender folk nå seg heller på FB-gruppe i stede for å kontakte forhandler. Disse FB-gruppene har en mengde folk, med varierende bakgrunn, som synes det er artig å komme med tips/løsninger. Mange av tipsene er av trekke sikringer, koble fra batteriet, kjøre med dekktrykk langt over fabrikantens anbefalinger og annet artig.

Dette er nok et resultat av at flere forhandlere er håpløse å komme i kontakt med, samt lange ventelister.

Så mitt spørsmål er, hva syns du om dagens trend at forhandlere leverer halvferdige biler som tilfeldige engasjerte folk reparerer via andre tips funnet på YouTube og FB?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-12-14 22:45:56 +0100

updated 2022-12-15 13:58:31 +0100

Youtube og Google gir en helt enestående informasjons base for nesten enhver bilreparasjon og modifisering. Kunsten er å kunne bruke informasjonen og sile vekk det man ikke har bruk for. Når det gjelder en tråd funnet fks på Google så har slike tråder nettopp som du sier en masse folk som kommer med de mest fantastiske løsninger og flyter gjerne over i noe helt annet enn hva trådstarter var ute etter etterhvert som svarene kommer inn. Youtube er som regel best å lete på da det ofte finnes flere film sekvenser om samme emnet og de flyter ikke avgårde på samme måte som tekstede tråder oftest gjør. Jeg har funnet hjelp i mange problemstillinger jeg har hatt med forskjellige biler ved å lete frem riktig emne eller topic som de kaller det på Youtube. Youtube er nesten som en filmatisering av den gamle Haynes manualen som var og kanskje fremdeles er samt at man gjerne finner tips og triks for å gjøre arbeidet lettere som vi oftest ikke tenker på selv men som er til svært god hjelp. Uansett info kjlde skal man føle seg kapabel til å foreta en reprasjon eller en ombygging av bilens systemer da man ikke får garantier fra Youtube eller de som lager filmen om at dette er riktig løsning og det er her den nevnte siling av info må finne sted.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-12-18 10:40:42 +0100

Hei Mr Var Wuzzard. Jeg er enig at youtube og FB er gode kilder for reperasjoner, jeg bruker det ofte for det ene og det andre.

Det jeg spurte om er om dette er gode kilder for å "reparere" nye biler, som er i garanti perioden. Skal vi som forbruker akseptere at det selges biler som ikke er ferdigbygde. Som det kreves at kunder må trekke sikringer, ta strømmen, og annet på nye biler for å komme seg på jobb.

Jeg mener dette er feil utvikling. Jeg har utdanning, og erfaring, fra bilbransjen. Men jeg skjønner det er mange som synes det er "artig" og fikse ting.

Hilsen Trådstarter

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-12-20 12:24:38 +0100

Svaret er 2 delt og ja Youtube er en god kilde til info. Om det er riktig at fabrikantene sender ut halvferdige biler som hvermansen må fikle på for å komme på jobb nei det er ikke greit.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger