0

2017 og nyere Skoda Superb. Er det gode sikre kjøp.

spurt 2022-12-16 10:39:06 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny.

Vurderer å kjøpe ny bruktbil. Selv i disse elektriske tider så har jeg lyst på en stor familebil som man kan "lade" på under 5 minutter :-) . Vi er 2 voksne og 2 barn samt en hund.

Sett på Skoda Superb versjoen med L&K 2.0TDI 190HK 4x4. Ser for meg rundt 300 000 i pris og helst at den nødig ikke er gått mer enn 120-130 000.

Er det noe spesielt man må se etter på denne bilen ? og er det noe du kan anbefale.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-12-16 11:29:09 +0200

Heisann!

Vi har testet Skoda Superb som bruktbil. Jeg legger ved en link. Her skal du finne mye relevant informasjon.

Eller kan jeg for egen del legge til at dette er en romslig, smart og fornuftig familiebil som jeg tror du vil bli fornøyd med.

Let opp en fin bil med komplett servicehistorikk (viktig) og som er i god teknisk stand.

Link: https://www.tv2.no/video/underholdnin...

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-12-16 15:18:49 +0200

Som mange andre bruktbiler i det norske markedet, kan begynnende kritisk rust være noe man bør være ops på. Møller er som kjent en av de importørene som IKKE understellsbehandler bilene når de kommer til landet, og enhver som kaster et raskt blikk under en ny VAG, vil se at nei, fabrikkbeskyttelsen er IKKE "god nok". Ja, noen kunder kjører sine biler direkte til understellsbehandling, da sjekker du når det evnt er tid for etterbehandling. Og ja, du kan "grovsortere" og finne en grei bil selv, men den kloke avtaler en NAF-test med selger FØR man tenker på å undertegne kjøpekontrakten. Win-win for begge, du får et minimum av trygghet, selger får dokumentert at opplysningsplikten er oppfyllt.

Et ord om dette med kjørelengde: det er ikke antall kilometer som tar rotta på en god bil, det er slarveskap, "aktiv kjøring" og ikke minst, antall år på veien. Den kloke legger vekt på bilens faktiske stand, og lar dette med "kjørelengde" rykke nedover på lista. - iallefall et hakk.

Og når bilen er din - ja da er det første du gjør å sørge for understellsbehandling evnt etterbehandling - avhengig av status fra før. Gitt et normalt godt service og vedlikeholdsregime og Skodas kvalitet bør du kunne forvente et problemfritt bilhold, der du kjører med et evig smil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger